Foto: Sylvana IJsselmuiden omhelst Roxane Knetemann in ontzettend strak broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Sylvana IJsselmuiden heeft een andere hele knappe analiste aan de haak geslagen. En samen staan ze er verleidelijk op. 

Roxane Knetemann en Sylvana IJsselmuiden innig op de foto

Natuurlijk is een foto met Sylvana IJsselmuiden en Roxane Knetemann een goed idee. De twee knappe vrouwen zijn allebei enorm spontaan, vrolijk en zien er natuurlijk erg goed uit. Toen Roxane klaar was met haar rondje fietsen voor het goede doel en Sylvana moest daar natuurlijk even een kijkje nemen. En toen de twee knappe dames elkaar zagen, konden ze niet anders dan even met elkaar op de foto. En dat leverde dit uiterst leuke plaatje op. Hoewel Roxane nog vol aan het zweten was van haar rit, had Sylvana daar maar weinig moeite mee. De knappe blondine greep de analiste en voormalig wielrenster gewoon vast en ging met haar op de foto. Fans van beide dames vinden het natuurlijk erg leuk dat ze elkaar zo gevonden hebben. De foto wordt dan ook vol geliked. Roxane heeft zelfs de foto even gedeeld op haar eigen Instagram. Iedereen wordt gewoon blij van het zien van dit kiekje.

Lees ook: Foto: Deze outfit van Sylvana IJsselmuiden kan haar troeven nauwelijks in bedwang houden

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Roxane Knetemann draagt wel een heel kort broekje op de foto

Natuurlijk hoort het bij haar wielrenpakje, maar Roxane draagt op de foto wel een heel erg kort broekje. De knappe analiste en voormalig wielrenster vindt dat ook helemaal niet erg. Het maakt haar mooie aerodynamisch. En dat is nou precies wat een wielrenner graag wil. wat Sylvana echter graag wilde is eventjes lekker tegen Roxane aangeplakt zitten. En dus kwam de knappe presentatrice van Dumpert lekker dichtbij staan. Dat deed beide dames eigenlijk wel goed, want ze staan allebei breed lachend op de foto. Met zijn tweeën zien de knappe blondines er nog mooier uit dan alleen en dat is natuurlijk meer dan genoeg reden om vaker met elkaar op de foto te gaan.

Roxane Knetemann binnenkort te zien in DumpertReeten?

Als Roxane een aflevering van Vandaag Inside kan overleven, dan kan ze overal wel terecht. Dus de vraag is of Sylvana de voormalig wielrenster ook gelijk heeft uitgenodigd om leuke filmpjes te kijken in de studio van Dumpert. Een aflevering van de online show DumpertReeten met Roxane Knetemann zou natuurlijk niet verkeerd zijn. Of Roxane daar helemaal op zit te wachten is natuurlijk maar de vraag, maar het is wel lekker uit haar comfortzone. En soms moet je dat soort dingen nou eenmaal proberen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxane Knetemann (@roxykneet)

Roxane Knetemann komt even helemaal tot rust

Tussen het fietsen en haar normale werk door, is het natuurlijk ook gewoon belangrijk om te blijven ontspannen. En dat probeert Roxane Knetemann in ieder geval genoeg te doen. Met een kopje thee in haar hand en een goed boek, probeert Roxane zichzelf even te laten ontspannen. Ook die momentjes deelt ze met haar volgers op Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!