Foto: Sylvana IJsselmuiden maakt volgers wild met haar tong

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zeer aantrekkelijke presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk nieuwe foto geplaatst. Daarop steekt ze uitdagend haar tongetje uit.

Met deze foto maakt Sylvana IJsselmuiden haar volgers wild

De spannende presentatrice Sylvana IJsselmuiden weet altijd van elke foto een feestje te maken. En dat blijkt maar weer eens extra te kloppen wanneer ze haar volgers ook echt een beetje probeert te verleiden. Sylvana IJsselmuiden weet precies hoe ze haar volgers helemaal warm moet maken met haar heerlijke foto’s. Maar daar stopt de blondine niet. Ze gaat graag nog net even een stapje verder en plaagt haar volgers fijn door. Dat doet ze bijvoorbeeld door verleidelijk haar tong uit te steken naar de camera. Daardoor krijgen haar volgers het al snel warm. Nu is het voor Sylvana niet heel erg moeilijk om haar volgers het warm te laten krijgen.

Lees ook: Video: Sylvana IJsselmuiden maakt Formule 1-fans wild met filmpje in ontzettend strak jurkje
Sylvana IJsselmuiden probeert nieuwe hobby

De knappe presentatrice probeert eventjes een nieuwe hobby, namelijk golf. Sylvana staat de hele dag te spelen met een lange staaf en een paar ballen. En haar volgers die smullen ervan. Zeker omdat Sylvana hen natuurlijk verblijdt met haar plagerige foto. Op de andere foto uit de post zie je Sylvana nog even een beetje voorover leunen en daardoor vallen haar prachtige troeven nog net even een beetje beter op. Dat ziet er natuurlijk ook wel gewoon enorm spannend uit. In haar strakke truitje weet Sylvana haar prachtige vormen goed op de foto te zetten. Voor haar volgers is dat wel weer een heerlijk uitzicht. Die smullen van de knappe blondine in de warme zon.

Lees ook: Video: Sylvana IJsselmuiden shockeert volgers met post over g********l en trillend speeltje
De knappe blondine Sylvana IJsselmuiden heeft bijzonder goede outfit

Sylvana IJsselmuiden is absoluut klaar voor de warme zomer. De aantrekkelijke blondine heeft een zomers jurkje aangeschaft waar ze de warme dagen in door kan brengen. En haar volgers vinden daar natuurlijk wat van. Die smullen helemaal van het heerlijke stukje stof. Sylvana weet precies wat ze aan moet trekken om ervoor te zorgen dat ze er beeldschoon uit komt te zien op de foto. Met haar nieuwe jurkje weet Sylvana, zeker in deze verleidelijke pose, haar volgers helemaal blij te maken.

De knappe foto’s en filmpjes van Sylvana IJsselmuiden

Als je Sylvana ergens blij mee maakt, dan is het wel de support en lieve opmerkingen die ze krijgt op haar posts. Daar wordt de presentatrice echt intens gelukkig van. En daarom vindt ze het ook zo leuk om spannende foto’s en filmpjes van zichzelf te blijven plaatsen. Want ondanks de enkele domme opmerking af en toe, krijgt Sylvana er gewoon heel veel voor terug. En dat is natuurlijk ook gewoon wel wat waard. De blondine blijft voorlopig dus doorgaan met het plaatsen van mooie foto’s op haar social media.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!