Foto: Sylvana IJsselmuiden maakt volgers wild met haar tong

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zeer aantrekkelijke presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk nieuwe foto geplaatst. Daarop steekt ze uitdagend haar tongetje uit.

Met deze foto maakt Sylvana IJsselmuiden haar volgers wild

De spannende presentatrice Sylvana IJsselmuiden weet altijd van elke foto een feestje te maken. En dat blijkt maar weer eens extra te kloppen wanneer ze haar volgers ook echt een beetje probeert te verleiden. Sylvana IJsselmuiden weet precies hoe ze haar volgers helemaal warm moet maken met haar heerlijke foto’s. Maar daar stopt de blondine niet. Ze gaat graag nog net even een stapje verder en plaagt haar volgers fijn door. Dat doet ze bijvoorbeeld door verleidelijk haar tong uit te steken naar de camera. Daardoor krijgen haar volgers het al snel warm. Nu is het voor Sylvana niet heel erg moeilijk om haar volgers het warm te laten krijgen.

Lees ook: Video: Sylvana IJsselmuiden maakt Formule 1-fans wild met filmpje in ontzettend strak jurkje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden probeert nieuwe hobby

De knappe presentatrice probeert eventjes een nieuwe hobby, namelijk golf. Sylvana staat de hele dag te spelen met een lange staaf en een paar ballen. En haar volgers die smullen ervan. Zeker omdat Sylvana hen natuurlijk verblijdt met haar plagerige foto. Op de andere foto uit de post zie je Sylvana nog even een beetje voorover leunen en daardoor vallen haar prachtige troeven nog net even een beetje beter op. Dat ziet er natuurlijk ook wel gewoon enorm spannend uit. In haar strakke truitje weet Sylvana haar prachtige vormen goed op de foto te zetten. Voor haar volgers is dat wel weer een heerlijk uitzicht. Die smullen van de knappe blondine in de warme zon.

Lees ook: Video: Sylvana IJsselmuiden shockeert volgers met post over g********l en trillend speeltje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

De knappe blondine Sylvana IJsselmuiden heeft bijzonder goede outfit

Sylvana IJsselmuiden is absoluut klaar voor de warme zomer. De aantrekkelijke blondine heeft een zomers jurkje aangeschaft waar ze de warme dagen in door kan brengen. En haar volgers vinden daar natuurlijk wat van. Die smullen helemaal van het heerlijke stukje stof. Sylvana weet precies wat ze aan moet trekken om ervoor te zorgen dat ze er beeldschoon uit komt te zien op de foto. Met haar nieuwe jurkje weet Sylvana, zeker in deze verleidelijke pose, haar volgers helemaal blij te maken.

De knappe foto’s en filmpjes van Sylvana IJsselmuiden

Als je Sylvana ergens blij mee maakt, dan is het wel de support en lieve opmerkingen die ze krijgt op haar posts. Daar wordt de presentatrice echt intens gelukkig van. En daarom vindt ze het ook zo leuk om spannende foto’s en filmpjes van zichzelf te blijven plaatsen. Want ondanks de enkele domme opmerking af en toe, krijgt Sylvana er gewoon heel veel voor terug. En dat is natuurlijk ook gewoon wel wat waard. De blondine blijft voorlopig dus doorgaan met het plaatsen van mooie foto’s op haar social media.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.