Foto: Sylvana IJsselmuiden laat haar ‘oude ballen’ zien in knellend shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft weer een heerlijke foto online gedeeld met haar volgers en daarop laat ze met plezier haar oude ballen zien. 

Het strakke shirt van Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden heeft een nieuw plaatje online gezet en haar volgers genieten daar intens van. De aantrekkelijke blondine kan ontzettend goed haar op de foto zetten. Nu is het ook niet heel erg moeilijk om een goede foto te maken van een dame als Sylvana. Dat gebeurt meestal toch wel redelijk vanzelf, vanwege haar heerlijke lijf. Elke foto die je daar van maakt is al goed. Maar als de prachtige Friese schone ook nog eens een zeer strak shirtje erbij aantrekt, dan kan het bijna niet anders of ze trekt daar alle aandacht mee. De prachtige vormen van Sylvana IJsselmuiden haar bovenlichaam zijn op deze manier wel heel erg goed in beeld gebracht. Geen wonder dat haar fans zo aan het genieten zijn.

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden maakt volgers alvast lekker met royaal inkijkje

De heerlijke vormen van Sylvana IJsselmuiden

Met haar fantastische lijf weet Sylvana haar volgers toch wel weer flink te laten genieten. Dat is ook niet zo moeilijk, want het van Sylvana is ook gewoon ontzettend knap. Het is een feestje om daar naar te mogen kijken. De aantrekkelijke blondine weet met haar prachtige vormen, zoals haar heerlijke heupen, goede kadetjes en vol topje, al haar volgers keer op keer weer te laten watertanden. Sylvana weet zelf ook wel wat voor effect ze heeft op mannen en probeert er meestal wat plezier mee te hebben. Zo geeft ze haar prachtige vormen wat meer aandacht in de foto en zet ze er dan meestal een grappige of schuine tekst bij.

Lees ook: Video: Sylvana IJsselmuiden duikt op in vreemde ‘natuurfilm’

Wanneer ruimt Sylvana IJsselmuiden iets op?

Als er iets is waar Sylvana niet zo goed in is, dan is dat wel opruimen. Als je sommige foto’s van Sylvana voorbij ziet komen, dan moet eigenlijk al opvallen dat de heerlijke blondine niet zo’n heel netjes huisje heeft. Dat is ook wel makkelijk te verklaren. Sylvana is zo druk met al haar werk als presentatrice, dat ze nauwelijks nog tijd thuis kan doorbrengen. En dat zorgt er dan toch voor dat het huisje van de knappe blondine een beetje wordt verslonst.

Sylvana IJsselmuiden houdt van de natuur

Om haar niet-opgeruimde huisje een beetje te kunnen ontvluchten, duikt Sylvana IJsselmuiden graag de natuur in. Daar komt de knappe blondine echt helemaal tot rust. Wat Sylvana ook fijn vindt aan de natuur is dat ze haar veel te warme kleding kan verruilen voor piepkleine bikini’s. Daar wordt niet alleen Sylvana een stuk gelukkiger van. Ook haar volgers vinden het erg fijn om naar dat soort mooie plaatjes te kunnen kijken. De heerlijke blondine is dan ook altijd bereid om een leuke foto te maken voor haar volgers. Zeker omdat ze weet hoe blij iedereen daarvan wordt. Dat maakt het allemaal waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...