Foto: Sylvana IJsselmuiden laat gezwollen lippen zien na fietstochtje

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden wilde een ontspannen fietstochtje ondernemen, maar werd daarbij ruw verstoord door een gevaarlijk dier.

De vervelende verwonding van Sylvana IJsselmuiden

De prachtige presentatrice van Dumpert heeft natuurlijk best wel een goed . En dat krijg je niet zomaar, dat moet je wel een beetje onderhouden. Daarom stapte Sylvana IJsselmuiden ook heel gezond op de fiets voor een klein ritje. Zo hoopte ze namelijk om lekker bezig te kunnen zijn en te kunnen sporten. Maar haar plannen werden halverwege de dag flink verstoord door een wesp die het niet kon laten om Sylvana even te steken. Gelukkig kwam de presentatrice er goed vanaf. Het hele avontuur deelt ze op haar Instagram, zodat haar volgers weten dat het goed met haar gaat.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden betast zichzelf op vreemde plek naast Maarten van der Weijden
Sylvana IJsselmuiden stapt in piepklein setje de fiets op

Voordat het noodlot toesloeg met de wesp, was Sylvana gewoon een lekker ritje aan het maken. En ongestoord zat ze in een van haar meest strakke en kleine sportsetjes op de fiets. Dat vonden haar volgers natuurlijk geen enkel probleem. Die vonden het alleen maar leuk dat ze Sylvana op deze manier mochten bekijken. En geef ze eens ongelijk. Want de knappe blondine weet namelijk zichzelf goed te presenteren in haar verleidelijke pakje. Wel draagt ze een helm op haar hoofd. Ze geeft daarmee het goede voorbeeld, aangezien de meeste Nederlanders zonder helm op pad gaan en dat eigenlijk best gevaarlijk kan zijn. Sylvana wist echter niet dat het gevaar niet van een val, maar van een klein beestje zou komen. Daar helpt zo’n helm helaas niet tegen.

Sylvana lijkt wel opgespoten lippen te hebben door de wespensteek

Door de steek van het kleine insect lijkt het net alsof Sylvana IJsselmuiden nu hele volle en opgespoten lippen heeft. Zelf kan ze er n haar foto’s gelukkig nog wel een grapje over maken, maar haar volgers schrokken zich natuurlijk rot. En vindt je het heel gek? Met lippen als deze sta je ook wel even te kijken. Het ziet er gelukkig allemaal heftiger uit dan het eigenlijk is. Sylvana hoeft geen doktersbezoeken of iets in die richting te doen, maar moet voorlopig gewoon even niet haar lippen aanraken. Dat zal haar vriend iets minder fijn vinden.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden pronkt met haar enorme heuvels in aanloop naar Formule 1-race

Sylvana IJsselmuiden is een bikkel

De meeste dames zouden gelijk opgeven en snel naar huis gaan, maar Sylvana maakt rustig haar rondje af met fietsen. Daarna bekijkt ze rustig de wespensteek en maakt ook nog even wat foto’s zodat haar volgers kunnen zien wat er aan de hand is. Wat is Sylvana ook een bikkel. Hopelijk trekt het effect van de wespensteek snel weg. Want hoewel volle lippen door veel vrouwen erg gewild zijn, ziet dit er ook niet helemaal uit zoals je het wilt hebben. Sylvana is zonder opgespoten lippen namelijk veel mooier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!