Foto: Sylvana IJsselmuiden komt te vroeg met beklad gezicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is véél te vroeg! Met besmeurd gezicht loopt ze graag een dagje voor schut. Haar volgers helpen niet bepaald mee…

Sylvana IJsselmuiden probeert altijd van elke dag een feestje te maken. Toch is ze wat dit feestje betreft één dagje te vroeg. Met rood-wit-blauw beklad gezicht rondlopen is in ons land alleen gangbaar op Koningsdag en als het Nederlands Elftal speelt. Sylvana pakte dit jaar vroeg de make-up erbij voor een extra feestelijk kleurtje. Eén vlaggetje per wang vond ze zelf al voldoende, maar de presentatrice vraagt voor de zekerheid nog even aan haar volgers of er nog ruimte is voor meer.

Sylvana IJsselmuiden viert verjaardag en leven

Sylvana IJsselmuiden doet dus vooral niet al te moeilijk over de tijd. Elke dag is voor haar een feestdag. Wie dagelijks bij Dumpert rondloopt heeft natuurlijk eerder de neiging om het leven iets minder serieus te nemen dan de gemiddelde Nederlander. Een dagje te vroeg de verjaardag van de Koning vieren? Geen probleem voor Syl. Die is waarschijnlijk blij dat ze, na een lang ziekbed, er weer even flink vanaf kan gaan. En uiteraard is ze blij omdat dit de eerste échte Koningsdag wordt sinds jaren. Na lang thuiszitten kan er weer eindelijk gefeest worden. Ook Sylvana is dan van de partij. En ze brengt ook nog eens vier traktaties mee.

sylvana koningsdag vlaggetjes2

Foutje goedgemaakt door Sylvana

Sylvana IJsselmuiden maakt haar ‘fout’ snel goed. Ze neemt namelijk vier tompoezen mee naar werk. Die collega’s boffen maar met deze vrolijke blondine! En voor een zoete lekkernij is altijd ruimte. Het is een ongezonde traktatie, maar het hoort nou eenmaal bij Koningsdag. En hoe eerder je ze haalt, hoe verser ze zijn. Haar collega’s zijn vast al blij met hun Sylvana vandaag. Voor haar volgers heeft ze geen zoete traktatie, maar toch deelt ze uit in de vorm van foto’s!

sylvana kingsday

Volgers mogen beslissen

Als je altijd al Syl hebt willen helpen om haar gezichtje te bekladden, dan is dit je uitgelezen kans. Via de magie van social media kan je haar inspiratie geven als volger om allerlei extra toevoegingen te tekenen op haar gezicht. Met een uitzondering: vlaggetjes zitten er al op. De redelijk saaie versiering moet volgens de presentatrice aangevuld worden met gekkere beschilderingen, dus je kan van alles zeggen op haar Instagram. Of ze daarna nog de deur uit kan, terug naar huis of een nacht feestje? De blondine zonder grenzen durft veel, erg veel. Zo zat ze onlangs nog in Expeditie Robinson. Maar experimenteren hiermee, zou dat haar niet doen twijfelen? Blijkbaar wel, want in plaats van een open vraag maakt ze er maar een poll van. Meer vlaggetjes of minder blijft de enige optie voor haar volgers, helaas.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.