Foto: Sylvana IJsselmuiden geeft pikant lesje aan minderjarige volger

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Valentijnsdag is hét moment om de liefde te bekennen. Ook Sylvana IJsselimuiden krijgt de nodige pikante voorstellen op deze dag. Gelukkig weet de blondine precies hoe ze moet reageren…

De heftige berichten van Sylvana IJsselmuiden

Knappe vrouwen krijgen nog wel eens bijzondere berichtjes op Instagram. Sylvana zal hier geen uitzondering op zijn, maar blijkbaar weet de blondine precies wat ze er mee moet. Op Valentijnsdag laten mensen natuurlijk aan elkaar weten wat ze voor de ander voelen. Sylvana is een ontzettend populaire vrouw, zeker bij de mannen. Daarom krijgt Sylvana op Valentijnsdag een hoop berichtjes. De meeste negeert ze simpelweg, maar voor één speciaal iemand maakte ze een uitzondering. Het ging om de 11-jarige Dennis, die bekende dat Sylvana zijn crush was. Hij vroeg Sylvana dan ook of ze niet een keertje wilde afspreken. De presentatrice antwoorde dat ze het lef van de jongen kon waarderen, maar liet ook weten dat hij het beter bij iemand van zijn eigen leeftijd kon proberen. Ze sloot af met een hartje. De jongen liet het er niet bij zitten, en vroeg of dat hartje betekende dat ze op date wilde. Sylvana vond de situatie erg grappig en besloot de situatie te delen met haar volgers. Eén volger, die zag hoe dichtbij Dennis gekomen was, besloot ook een poging te wagen met zijn opening. Helaas voor deze volger mocht ook dat niet baten. Gelukkig kon Sylvana dit alles waarderen en heeft ze erom gelachen.

Sylvana IJsselmuiden heeft al een Valentijn

Hoewel een Insta berichtje sowieso al weinig kans had om te slagen, is het bij Sylvana IJsselmuiden helemaal hopeloos omdat de blondine al een vriend heeft. Ze is sinds eind vorig jaar samen met een man die ze ontmoette op een FHM event. Sylvana werd in 2020 gekozen tot FHM Mooiste Vrouw Van Nederland. Toen vroegen veel mensen zich af waarvan de dame eigenlijk bekend is, maar ze is al jaren presentatrice en sinds 2015 acteert ze ook. Daarnaast is ze ook fotomodel. Ze presenteerde voor SBS6, RTL4, Dumpert, XITE en Omrop Fryslân. Ook is ze geïnteresseerd in autosport dus presenteerde ze een programma over Formule 1 voor Autobahn. In 2021 deed ze ook nog mee aan Expeditie Robinson, waarmee ze weer bij meer mensen bekend werd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden is de redder in nood

De presentatrice is dus van de snelle auto’s. Zo gaf ze zelf ook aan dat als ze niet in de media zou werken, dat ze dan waarschijnlijk in een ambulance zou willen rijden. De snelle wagens met sirenes hebben ook een connectie met haar familie. Haar moeder werkt namelijk in het ziekenhuis. Het goede nieuws voor Sylvana is dan ook dat je geen medische opleiding nodig hebt om chauffeur te zijn in een ambulance. De bestuurder hoeft alleen een basis EHBO gedaan te hebben. Deze gaat op pad met een gediplomeerde verpleegkundige en ondersteunt waar nodig. Zelf zegt Sylvana op haar Instagram af en toe iets over een mogelijke carrière-switch. Wellicht is dat iets voor als ze ouder is, want momenteel heeft ze nog best veel klussen in medialand. De kans dat ze meer met de Nederlandse Formule 1 gaat doen is ook groot, zeker sinds haar jeugdvriend Nyck de Vries Formule 1 coureur is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...