Foto: Sylvana IJsselmuiden geeft het verkeerde voorbeeld met verbrande voorgevel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft een hele lieve boodschap voor haar volgers en dat vertelt ze natuurlijk in een prachtig pakje.

De knappe Sylvana IJsselmuiden geeft het verkeerde voorbeeld

De aantrekkelijke Sylvana IJsselmuiden heeft weer een nieuw plaatje online gezet en daarmee geeft ze gelijk het verkeerde voorbeeld. De knappe blondine heeft zich namelijk helemaal vergeten in te smeren. En dat zie je wel op haar . De presentatrice is zo rood als een tomaat. In haar strakke en kleine bikini heeft ze wel een boodschap voor haar volgers. En die is eigenlijk wel heel erg lief. Ze maakt zich namelijk zorgen over haar volgers. En ze vraagt hen om zich in ieder geval de komende dagen goed in te smeren. Wat is Sylvana toch een meegaand persoon. Met haar mooie foto weet de knappe blondine haar volgers wel een beetje te verwennen. En dat wordt met deze hete temperaturen natuurlijk helemaal niet zo erg gevonden.

Lees ook: Video: Sylvana IJsselmuiden onthult warme gevoelens voor F1-coureur Nyck de Vries
Sylvana IJsselmuiden in een zwarte bikini weet volgers flink te vermaken

De verleidelijke blondine weet met haar foto wel haar volgers heel erg te verwennen. Ze neemt een ontzettend verleidelijke houding aan en daarmee bewijst ze maar weer eens dat ze de absolute koningin van social media is. De aantrekkelijke presentatrice heeft haar handjes tussen haar benen gelegd, terwijl ze op haar knietjes in het water gaat. Het wordt zo wel opeens een heel spannend beeld. Normaal mag alleen vriend Jonas haar op die manier zien. Maar voor haar lieve volgers maakt Sylvana graag een uitzondering. Ze wil namelijk er zeker van zijn dat al haar volgers zich goed insmeren. En daarvoor moet ze natuurlijk wel eventjes de aandacht grijpen. Met haar goed zichtbare vrouwelijke vormen weet ze dat absoluut voor elkaar te krijgen. Haar zonnebril verbergt wel haar verleidelijke blik, maar er is nog meer dan genoeg om van te genieten.
Sylvana IJsselmuiden duikt lekker haar bed in

De zeer aantrekkelijke blondine duikt nog even haar bed in aan het einde van een lange dag. Daar was ze natuurlijk wel aan toe. De knappe blonde presentatrice werkt ongelooflijk hard overdag. Daardoor is Sylvana ’s avonds altijd moe. En dan wil ze eigenlijk het liefste lekker in bed kruipen, misschien nog tegen haar vriend aan, en de hele avond genieten van een beetje rust om haar heen. Sylvana deelt eventjes met haar volgers hoe dat er ongeveer uit zou zien. Vanuit haar eigen lekkere bedje deelt de prachtige vrouw hoe ze er elke avond bij ligt. En dat beeld wil je natuurlijk niet missen. De meeste mensen kunnen namelijk alleen maar dromen van plaatsnemen naast Sylvana in bed. Voor hen heeft Sylvana deze foto geplaatst, zodat ze niet langer heel erg moeite hoeven te doen om deze situatie voor zich te zien. Dat is toch wel weer lief van de blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'