Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt beelden van nieuwe vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft een nieuwe foto van haar en haar vriend online gezet. En wat blijkt nou? Ze hebben wat te vieren!

Sylvana IJsselmuiden viert mooi momentje met vriend

De heerlijke presentatrice heeft alweer een jaar met haar vriendje. En dat moet natuurlijk even goed gevierd worden. En dus deelt Sylvana de allermooiste foto’s van de momenten die zij met haar vriendje heeft meegemaakt. Haar volgers vinden het natuurlijk leuk om al die foto’s van Sylvana te bekijken. De knappe blondine is zo lief, die wens je alleen maar het allerbeste toe. Zeker omdat ze haar volgers vaak ook nog eens blij maakt met een heerlijke collectie aan foto’s. Dus zelfs al heeft Sylvana een vriendje, heb je als fan van deze presentatrice helemaal niks te klagen. Want Sylvana plaatst gewoon alle foto’s die ze wilt laten zien.

Sylvana IJsselmuiden gaat voor snel

We weten allemaal dat de presentatrice echt een groot fan is van de Formule 1. Als ze dan eindelijk zelf achter het stuur mag kruipen, zegt de blondine daar natuurlijk geen nee tegen. En wat ziet het er ook natuurlijk uit voor Sylvana. Er is één ding wel heel erg zeker. De blondine houdt enorm van snelheid. En die probeert ze in deze simulator toch wel te evenaren. In haar eigen pakje racet Sylvana over het parcours. En ze heeft het overduidelijk enorm naar haar zin. De blondine kan dit ook weer afstrepen van haar lijstje.

Sylvana houdt volgers zeer tevreden

Als er iets is wat Sylvana belangrijk vindt, dan is het wel het tevreden houden van haar volgers. De aantrekkelijke blondine is namelijk echt stapelgek op haar groep volgers. En dat laat ze op elk mogelijk moment blijken. Ze benoemt ook altijd hoe blij ze met hen is in video’s en onder haar leuke foto’s. En natuurlijk worden die complimenten goed ontvangen door haar fans. Die blijven dan ook nog heerlijk Sylvana steunen in alles wat ze doet. De blonde presentatrice heeft veel over voor haar volgers. Kijk maar naar alle foto’s die Sylvana speciaal voor hen maakt. Daarmee maakt Sylvana zich razend populair.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!