Foto: Sylvana IJsselmuiden buigt voorover op boot en laat haar mooiste plekjes zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden weet heel erg goed hoe ze haar volgers het beste kan verwennen. Deze foto laat zien hoe ze dat doet!

De zeer aantrekkelijke presentatrice Sylvana IJsselmuiden laat alles zien

Sylvana IJsselmuiden laat op haar nieuwste foto wel weer een heleboel zien aan haar lieve volgers. Nu vindt Sylvana het ook wel heel erg leuk om zoveel mogelijk van haar leven te delen met haar volgers, maar je verwacht soms niet hoe ver ze daarin gaat. De knappe blondine laat namelijk op haar nieuwste kiekje best wel weer wat van zichzelf zien. En dat is niet mis. De prachtige presentatrice weet met haar fantastische outfit al haar volgers weer enorm te laten genieten.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden zegt ‘Ja’ tegen rol als Kees in Flodder-reboot

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Kapitein Sylvana IJsselmuiden laat haar eigen ‘bakboord’ en ‘stuurboord’ zien

De aantrekkelijke blondine doet erg haar best om ervoor te zorgen dat haar volgers het mooiste resultaat te zien krijgen. En daar moet ze af en toe een klein beetje voor voorover buigen. De knappe presentatrice van Dumpert heeft daar geen enkele moeite mee. Die vindt het wel best om iets meer van zichzelf te laten zien. Zo voorovergebogen op de boot laat ze haar eigen versie van ‘bakboord’ en ‘stuurboord’ zien. En die zijn natuurlijk een stuk interessanter om naar te mogen kijken. Sylvana weet met haar foto al haar volgers in een trance te houden. Die genieten stilletjes van de heerlijke vormen van het lichaam van de blonde presentatrice. Sylvana kan zonder moeite de aandacht van haar volgers vast blijven houden door de meest mooie foto’s te plaatsen. En daar is de blondine toch een partij goed in.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden eindelijk benaderd voor fotoshoot zonder kleding

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

De knappe presentatrice laat haar heerlijke lichaam zien

Sylvana IJsselmuiden is terecht een van de meest knappe vrouwen van Nederland en ze vindt het geen enkel probleem om te laten zien waarom. Met haar prachtige foto’s weet de aantrekkelijke blondine zichzelf gelijk op een voetstuk te plaatsen voor haar volgers. Die kijken vol bewondering naar de heerlijke blondine. Ze weten namelijk dat de aantrekkelijke presentatrice hen enorm kan laten genieten met haar uitzonderlijke vormen. En met elke foto die Sylvana op het internet zet blijkt dat maar weer eens waar te zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden houdt van waterpret

De verleidelijke blondine is een groot fan van het strand en de zee. Daar beleeft ze dan ook de mooiste avonturen. Dat zie je wel als je op haar foto’s kijkt. De eerste foto uit dit bericht is natuurlijk op zee gemaakt en ook het heerlijke kiekje hierboven is op het strand opgenomen. En daar lijkt Sylvana echt volledig in haar element te zijn. De verleidelijke blondine blijft met haar strandfoto’s vol waterpret haar volgers wel vermaken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?