Foto: Sylvana IJsselmuiden buigt voorover op boot en laat haar mooiste plekjes zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden weet heel erg goed hoe ze haar volgers het beste kan verblijden. Deze foto laat zien hoe ze dat doet!

Sylvana IJsselmuiden laat alles zien

Sylvana IJsselmuiden laat op haar nieuwste foto wel weer een heleboel zien aan haar lieve volgers. Nu vindt Sylvana het ook wel heel erg leuk om zoveel mogelijk van haar leven te delen met haar volgers, maar je verwacht soms niet hoe ver ze daarin gaat. De knappe blondine laat namelijk op haar nieuwste kiekje best wel weer wat van zichzelf zien. En dat is niet mis. De prachtige presentatrice weet met haar fantastische outfit al haar volgers weer enorm te laten genieten.

Kapitein Sylvana IJsselmuiden laat haar eigen ‘bakboord’ en ‘stuurboord’ zien

De blondine doet erg haar best om ervoor te zorgen dat haar volgers het mooiste resultaat te zien krijgen. En daar moet ze af en toe een klein beetje voor voorover buigen. De knappe presentatrice van Dumpert heeft daar geen enkele moeite mee. Die vindt het wel best om iets meer van zichzelf te laten zien. Zo voorovergebogen op de boot laat ze haar eigen versie van ‘bakboord’ en ‘stuurboord’ zien. En die zijn natuurlijk een stuk interessanter om naar te mogen kijken. Sylvana weet met haar foto al haar volgers in een trance te houden. Sylvana kan zonder moeite de aandacht van haar volgers vast blijven houden door de meest mooie foto’s te plaatsen. En daar is de blondine toch een partij goed in.

Sylvana IJsselmuiden is terecht een van de meest knappe vrouwen van Nederland en ze vindt het geen enkel probleem om te laten zien waarom. Met haar prachtige foto’s weet de blondine zichzelf gelijk op een voetstuk te plaatsen voor haar volgers. Die kijken vol bewondering naar de heerlijke blondine. Ze weten namelijk dat de presentatrice hen enorm kan laten genieten met haar uitzonderlijke vormen. En met elke foto die Sylvana op het internet zet blijkt dat maar weer eens waar te zijn.

Sylvana IJsselmuiden houdt van waterpret

De blondine is een groot fan van het strand en de zee. Daar beleeft ze dan ook de mooiste avonturen. Dat zie je wel als je op haar foto’s kijkt. De eerste foto uit dit bericht is natuurlijk op zee gemaakt en ook het kiekje hierboven is op het strand opgenomen. En daar lijkt Sylvana echt volledig in haar element te zijn. De blondine blijft met haar strandfoto’s vol waterpret haar volgers wel vermaken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'