Foto: Sylvana IJsselmuiden betast zichzelf op vreemde plek naast Maarten van der Weijden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft weer een nieuwe foto online staan met zwemmer Maarten van der Weijden. Maar ze hebben het wel heel gezellig met elkaar. 

Knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden vermaakt zichzelf

De prachtige presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft een foto online staan met niemand minder dan Olympisch zwemmer Maarten van der Weijden. De knappe blondine heeft namelijk samen met Maarten een flink stukje gezwommen voor het goede doel. Ze hebben met zijn tweeën de Elfstedentocht gedaan maar in in het water in plaats van op het water. En dat was natuurlijk flink indrukwekkend. Na afloop maken de twee nog een leuke foto samen, maar daar gebeurt van alles. Sylvana betast zichzelf even op de foto, terwijl Maarten de blondine wel heel stevig vast pakt. Misschien is het de emotie, maar misschien speelt er ook wel een klein beetje meer tussen de twee charismatische BN’ers. Vooralsnog zijn het alleen zwemmaatjes van elkaar, maar alles kan veranderen. Voorlopig houden we er wel een leuke foto aan over, en die ziet er niet verkeerd uit.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden geeft het verkeerde voorbeeld met verbrande voorgevel
Sylvana draagt speciaal voor Maarten van der Weijden een strak pakje

Natuurlijk kan je niet zo’n zwemtocht aangaan in je normale badkleding. Daar heb je wel een speciaal pakje voor nodig. Voordat ze begint met zwemmen laat Sylvana even haar bijzondere en strakke pakje zien. Het ziet er erg indrukwekkend uit. Er zijn dan ook veel mensen in haar comments die Sylvana complimentjes geven over haar strakke pakje en haar succes wensen met het zwemmen. En eerlijk is eerlijk, Sylvana ziet er ook ongelooflijk goed uit in haar oranje zwempakje. De knappe blondine geeft je met het pakje een goed beeld van haar . Ook zet ze haar meest verleidelijke blik op om haar volgers een beetje te vermaken. En dat werkt best goed. De foto is namelijk een pareltje om naar te mogen kijken.
Sylvana deelt beelden van haar mooiste duik

De knappe blondine werd de hele tijd gevolgd door een cameraploeg die continu achter haar aan moest rennen om alle mooie momenten vast te leggen. Toen Maarten van der Weijden eraan kwam, dook Sylvana snel het water in om hem tegemoet te komen. Maar de afsprong liet nogal wat aan de wensen over. De knappe blondine wist niet zo makkelijk in één keer het water in te springen. Gelukkig werd ook dat nog even gefilmd. Sylvana kon er zelf wel om lachen en dus staat het hele fragment op haar Instagram. De aantrekkelijke blondine laat maar weer eens zien dat ze een flinke portie zelfspot bezit. Het was een zware dag voor Sylvana, maar uiteindelijk hebben zij en Maarten het gehaald en hebben ze samen veel geld ingezameld voor het goede doel. En dat is voor Sylvana natuurlijk het allerbelangrijkste.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!