Foto: Suzanne Schulting propt haar afgetrainde lijf in strakste pakje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Suzanne Schulting maakt haar volgers weer enorm blij door een aantal nieuwe foto’s te delen in haar strakste pakje tot nu toe. 

Suzanne Schulting draagt speciaal voor volgers strak pakje

De aantrekkelijke schaatsster is ook in de zomer flink aan het sporten. Dat moet ook wel, want anders is ze nooit fit genoeg wanneer het schaatsseizoen weer begint. De aantrekkelijk brunette heeft voor haar trainingen natuurlijk de meest strakke pakjes klaar liggen en die moeten natuurlijk wel eerst even goedgekeurd worden door haar volgers. Dus Suzanne trekt haar stoute schoenen, en natuurlijk haar strakke pakje, aan en maakt een reeks foto’s voor haar volgers om van te genieten. En genieten doen ze zeker. De foto’s van Suzanne zijn absoluut geweldig om naar te mogen kijken. De aantrekkelijk schaatsster ziet er in haar strakke pakje buitengewoon verleidelijk uit.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting laat zich op straat zien in flinterdun topje
Het doorschijnende pakje van Suzanne Schulting

Niet alleen is het pakje van Suzanne Schulting zo strak dat je letterlijk elke vorm van haar te zien krijgt, ook is het nog eens doorschijnend. Het witte pakje laat je daardoor meer zien van Suzanne dan je in eerste instantie zou denken. En dat is natuurlijk een erg fijn gezicht. De prachtige schaatsster weet met haar pakje op die manier flink te verleiden. En dat is natuurlijk wel erg fijn. Want op die manier heb je als volger van Suzanne een hoop om van te mogen genieten. Suzanne weet met haar mooie kiekjes een hoop los te maken bij haar volgers. Die zijn namelijk ook allemaal zeer positief over het pakje in de opmerkingen onder de foto.
Ook buiten training om draagt Suzanne Schulting de meest strakke pakjes

Suzanne Schulting is duidelijk erg trots op haar en dat laat ze graag aan iedereen merken. Hoe ze dat doet? Nou, door het plaatsen van foto’s in de meest strakke pakjes, zodat haar erg goed uit de verf komt. Als een pakje niet goed laat zien hoe haar eruit ziet, dan draagt Suzanne het eigenlijk al niet. Ze heeft niet zo heel veel zin om haar prachtige weg te stoppen en is altijd op zoek naar een manier om veel van zichzelf te laten zien zonder gelijk alles weg te geven.

Suzanne Schulting is een kei in het maken van goede foto’s

De aantrekkelijke brunette is een kei in het maken van goede foto’s van haar eigen . Dat merk je wel als je eventjes op haar Instagram pagina bent. De ene na de andere mooie foto van de brunette staat daar namelijk op. En natuurlijk allemaal in van die even strakke pakjes. Suzanne lijkt maar weinig moeite te hoeven doen voor het maken van deze mooie plaatjes. Ze heeft daar de afgelopen jaren best wel een talent voor ontwikkeld. Daarom zijn de foto’s van Suzanne Schulting altijd zo mooi.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'