Foto: Suzanne Schulting poseert innig met wéér nieuwe vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting houdt er wel van om zich te omringen door beroemde vriendjes. Deze intrigerende foto dook ineens op.

Schaatsster Suzanne Schulting is een van de meest knappe verschijningen van ons land. Het kon dan ook haast niet anders of de prachtige vrouw zou binnen de kortste keren weer bezet zijn. En dat blijkt inderdaad te zijn gebeurd. De prachtige brunette is aan het daten met de zoon van Heleen van Royen. En dat is goed nieuws. Want dat betekent dat het rooster aan vaste VI-gasten er misschien een bekende schaatsster bij gaat krijgen. Sam van Royen werkt namelijk achter de schermen bij het bekende programma. Maar gooit deze nieuw ontdekte foto van Suzanne roet in het eten?

Een nieuw powerkoppel achter de schermen

Sinds kort heeft Suzanne een nieuwe vriend. En dat is niet de minste. Ze gaat nu namelijk samen met Sam van Royen, de zoon van Heleen van Royen. Sam zijn naam komt je misschien bekend voor, hij werkt namelijk achter de schermen bij het populaire programma Vandaag InsideIn de periode na het hele kaars-verhaal van Johan Derksen was Sam deels verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het programma, waaronder het boeken van leuke gasten, zoals zijn eigen moeder en natuurlijk Suzanne Schulting. Tijdens de uitzending met Suzanne sloeg achter de schermen de vonk over. Sindsdien zijn de twee een item. Suzanne gaf zelf aan wel vaker te willen aanschuiven bij VI. Nu snapt iedereen wel waarom. Nog even en Sam is verantwoordelijk voor het hele vaste rooster aan gasten bij Vandaag Inside. Misschien eens tijd voor een grotere rol of promotie, als de beste man zo zijn best blijft doen. Al is een relatie met Suzanne Schulting ook geen verkeerde beloning.

Gooit deze foto roet in het eten?

Hoewel Sam en Suzanne dus erg goed gaan, zij er misschien toch problemen aan de horizon. Suzanne is namelijk wel erg vriendelijk met Kaj Gorgels tijdens zijn podcast. Zou er meer spelen tussen de twee of hebben ze gewoon een goede chemie tijdens de uitzending? Hopelijk is er niks aan de hand. Dat zou jammer zijn voor Sam en nog meer jammer voor alle fans van Vandaag Inside, die nu hun zinnen hebben gezet op meer Suzanne Schulting tijdens de uitzendingen.

Zelfs zonder man redt Suzanne zich prima

Mocht het nu toch stuklopen tussen Sam en Suzanne en Kaj blijkt ook niet de juiste match, dan hoeft Suzanne zich nergens zorgen over te maken. De knappe brunette heeft al lang bewezen dat ze prima in haar eentje alles af kan handelen. Suzanne heeft helemaal geen man nodig om zichzelf gelukkig te voelen. En als ze dan toch behoefte heeft aan knuffels, dan kan ze gewoon haar hondje erbij pakken. Die is altijd bereidt wat extra liefde te geven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...