Foto: Suzanne Schulting maakt zich in bijzonder wortelpak klaar voor Olympische Spelen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting blijft na al die tijd nog steeds de mooiste sportvrouw van Nederland. Alleen kan je dat niet zo goed zien door haar wortelpak.

Beeldschone schaatsster Suzanne Schulting is nog steeds, na al deze tijd, de mooiste sportvrouw van Nederland. Alleen is het nogal moeilijk om dat op het moment te zien, omdat ze gehuld gaat in een hele dikke oranje jas. Het lijkt net alsof Suzanne verandert is in een reusachtige wortel. En dat kan natuurlijk niet helemaal de bedoeling zijn voor deze prachtige sporter. Geen zorgen, want onder de jas zit nog steeds de bloedmooie vrouw die iedereen kent. Maar dat zal je in de koude foto’s die Suzanne plaatst met haar warme jas aan niet zo snel meer opvallen. Het is dus wachten tot het weer iets warmer wordt, dan kan Suzanne haar dikke winterjas verruilen voor een tropisch badpak.

Lees ook: Met deze geheime wapens verpulvert Suzanne Schulting haar rivalen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE (@suzanneschulting)

Suzanne straalt op vriendelijk foto

Er is een eigenschap aan het lichaam van Suzanne Schulting die je nog steeds kan bewonderen, zelfs met haar dikke en warme winterjas aan. En dat is haar beeldschone lach. De lach van Suzanne zorgt ervoor dat je helemaal opleeft. Het is misschien koud buiten, maar van de lach van Suzanne ga je echt helemaal stralen van binnen. Het zorgt ook voor een beetje goodwill bij de sporter. Je wilt namelijk juichen voor zo’n goedlachse en hardwerkende meid, die alles op alles zet om thuis te komen met een zee aan medailles. Suzanne is de beste kans van Nederland op de Olympische Spelen om een paar gouden medailles te winnen. De fanatieke en natuurlijk buitengewoon knappe sportvrouw heeft jaren getraind voor dit moment. Dit laat ze dan ook echt niet van zich afpakken. De kans is dus groot dat Suzanne Schulting gewoon thuis komt met een aantal gouden medailles. En zo niet, dan heeft ze nog steeds de leukste lach van Nederland.

Suzanne is klaar voor de spelen op fanatieke foto

Voordat Suzanne richting de Spelen vertrok, maakte ze nog even een foto waaruit blijkt hoe graag ze wel niet op de Olympische Spelen wilde zijn. Met haar koffers in de hand rent ze naar het vliegtuig om richting de Spelen te vliegen. Ze kan niet wachten tot ze mag beginnen en de eerste medailles voor Nederland kan winnen. Dit is waar Suzanne al een hele lange tijd naar toe aan het leven is. Het moment is hier en Suzanne staat klaar om alles te geven wat zij in zich heeft. Eenmaal aangekomen heeft Suzanne minder contact met de buitenwereld. Ze concentreert zich volledig op de winst. Maar alsnog weet ze af en toe een leuke foto de wereld in te slingeren. En dat is maar goed ook, want hoewel een medaille of twee erg leuk zou zijn en goed voor de Hollandse trots, is een periode zonder leuke foto’s van Suzanne iets waar niemand op zit te wachten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE (@suzanneschulting)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..