Foto: Suzanne Schulting loopt in door eigen achtertuintje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is lekker bezig in haar eigen tuin. Met dit warme weer verdienen haar plantjes natuurlijk een beetje extra liefde.

De plantjes van Suzanne Schulting zijn de knappe schaatsster erg dankbaar voor haar hulp deze warme dagen. Suzanne doet namelijk haar uiterste best om ervoor te zorgen dat haar planten genoeg zorg en aandacht krijgen en niet uitdrogen in dit warme weer. Ze geeft haar plantjes het nodige water waar ze om vragen deze warme dagen. En dat doet Suzanne natuurlijk niet in een warm pak. Nee hoor, daar heeft ze gewoon haar voor aangetrokken. Stel dat het nog warmer wordt, of ze wordt per ongeluk nat door de tuinslang, dan heeft ze daar al de perfecte outfit voor aan. Suzanne wordt zo ook gelijk bruin, terwijl ze haar plantjes verzorgd. Voor zowel Suzanne als voor haar plantjes een goede situatie dus.

Lees ook: Suzanne Schulting deelt sappige foto van zichzelf in schaatspakje

Suzanne in verleidelijke

Voor de gelegenheid trok Suzanne dus haar verleidelijke aan. En dat zag er toch een partij mooi uit. De vastgeknoopte touwtjes aan Suzanne haar maken het net een cadeautje. En zo voelt het voor haar volgers ook wel. Een spannend cadeautje dat Suzanne met hen wil delen. En daar zijn ze natuurlijk ontzettend dankbaar voor. Suzanne vindt het heerlijk om in haar zwemkleding door de tuin te lopen. Zo pakt ze namelijk gelijk meer zonlicht mee, zonder dat allerlei mensen haar aanstaren. Gelukkig snapt Suzanne ook dat haar volgers helemaal wild worden van haar zomerse zwemkleding en ze wil hen dan ook die niet onthouden. Daarom deelt de prachtige brunette de verleidelijke video op Instagram, waar al haar volgers hem konden bekijken.
Zomerse Suzanne Schulting geniet van rust en kopje koffie

Normaal gesproken pakt Suzanne de zomer aan om flink door te trainen. de brunette moet natuurlijk haar uiterste best doen om bovenaan de wereldranglijsten te blijven. Maar met de ongelooflijk warme temperaturen van de laatste tijd neemt ook Suzanne even een weekje vrij. Ze geniet dan liever in de zon met een bakje koffie. Met haar grote zonnebril hoopt Suzanne een beetje anoniem door het leven te kunnen gaan. Wel lacht ze nog even lief voor de camera. Het voelt altijd een beetje onwennig om Suzanne in gewone kleding te zien en niet in een schaatsoutfit, maar dat went vaak weer heel snel.
Suzanne draagt zwoele zomerse kleding tijdens brunch

Als Suzanne niet aan het trainen is, dan neemt de knappe brunette het ervan. Heerlijk uit eten en genieten van de warme zon. Suzanne heeft daar natuurlijk een bijzonder aantrekkelijke outfit voor uitgekozen. Om nog even te benadrukken dat ze Olympisch goud in huis heeft draagt ze allemaal gouden ringen om haar . Haar outfit trekt in ieder geval de aandacht. Suzanne vindt het niet zo erg om in de spotlight te staan en neemt het ervan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...