Foto: Suzanne Schulting laat zich op straat zien in flinterdun topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting heeft een nieuwe foto die ze graag met de wereld deelt. en op die foto draagt ze een flinterdun topje. 

Het flinterdunne topje van Suzanne Schulting

De knappe schaatsster heeft een nieuwe foto geplaatst en die ziet er natuurlijk bijzonder goed uit. In haar nieuwe topje straalt Suzanne helemaal. Kijk maar naar de foto hieronder. Het witte topje schijnt een heel klein beetje door en zit ook wat aan de strakke kant, maar dat is niet erg. Zo krijg je namelijk meer mee van het enorm aantrekkelijke lichaam van de schaatsster. Suzanne poseert nog even op verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je het beste resultaat te zien krijgt.

Lees ook: Video: Suzanne Schulting laat zich filmen tijdens hete sessie op balkon

Suzanne Schulting laat zichzelf zien vanuit alle hoeken

De aantrekkelijke schaatsster poseert vanuit alle hoeken zodat je het perfecte zicht hebt op haar prachtige lichaam. Suzanne Schulting is gelukkig niet zo preuts en heeft er geen enkele moeite mee om zichzelf vanuit verschillende kanten te tonen. Ze weet ook dat z haar volgers daar een stukje blijer mee maakt, dus waarom ook niet? De knappe brunette heeft een ontzettend goed gevormd lichaam. Dat krijg je van al die jaren topsport. Dus wanneer ze zo’n strak wit topje draagt, dan zie je opeens hoe goed het lichaam van Suzanne er eigenlijk uit ziet. En het is zonde om zo’n mooi lichaam niet te delen.

Zelfs op vakantie blijft Suzanne Schulting bezig met haar lichaam

Je zou denken dat je als topsporter ook wel een keertje een pauze mag nemen. Maar niks is minder waar. Suzanne Schulting gaat namelijk onvermoeid door met trainen. Ook in de hitte trekt ze haar super strakke pakje aan en stapt ze de fiets op. Het is iets wat je vaker ziet bij schaatsers, dat ze de fiets erbij pakken als ze willen trainen. Zo blijf je natuurlijk wel je benen goed in conditie houden en dat is belangrijk voor op het ijs. Suzanne maakt een rondje op haar racefiets en deelt de foto’s daarvan met haar volgers. Die hebben zo weer iets om van te kunnen genieten.

Ook Suzanne Schulting neemt even een rustmomentje

Zelfs de prachtige brunette neemt even een rustmomentje af en toe. Dat kan je op de foto’s hierboven goed zien. De aantrekkelijke sporter heeft een dagje vrij en besteedt die natuurlijk erg goed. Maar Suzanne kan natuurlijk niet zomaar over straat. Ze trekt daar een ongelooflijk mooie zwart jurkje voor aan. De mensen op straat vallen bijna achterover van verbazing wanneer ze Suzanne zo zien. Met haar zwarte jurkje weet Suzanne iedereen helemaal te betoveren. De knappe schaatsster kiest weer voor een outfit waar haar lichaam perfect in te zien is. De foto’s die Suzanne dan ook in haar hete jurkje maakt zijn spectaculair.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?