Foto: Suzanne Schulting laat mooiste bergtoppen zien in strak shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting heeft maar weer eens een spannend kiekje gedeeld met haar volgers. Deze keer van haar hele bijzondere bergtoppen!

Knappe schaatsster laat mooie toppen zien op verleidelijke foto

Suzanne Schulting is lekker er vandoor gegaan en geniet van een welverdiende vakantie. En daar heeft ze te maken met een bijzonder berglandschap. De aantrekkelijke schaatsster laat daarom de bergtoppen mooi zien op de foto. Maar niet alleen de bergtoppen in de natuur staan mooi op het plaatje. Ook Suzanne haar eigen bergtoppen staan er natuurlijk goed op. Die is de knappe schaatsster natuurlijk niet vergeten om vast te leggen. De aantrekkelijke dame draagt een wit topje dat zo strak zit, dat je al haar mooie vormen goed kan zien, zelfs met haar kleding aan. En daar worden al haar volgers natuurlijk wel gelukkig van. Die vinden de foto’s die Suzanne bereid is om met hen te delen natuurlijk erg fijn.

Lees ook: Suzanne Schulting krijgt commentaar op deze foto met bizar kledingstuk

Suzanne Schulting verrast fans met heerlijk plaatje van haar lichaam

Natuurlijk zijn de fans van Suzanne Schulting ongelooflijk blij met het nieuwe plaatje dat de knappe sporter heeft geplaatst op haar Instagram. Al haar volgers vinden het namelijk ontzettend fijn om de knappe brunette te kunnen volgen. Ze worden blij wanneer ze weer een keer wat leuks plaatst op haar feed. Want met een beetje Suzanne op je beeldscherm wordt je automatisch al gelijk vrolijker. Met haar weergaloze lichaam en avontuurlijk leven weet ze iedereen gelijk een stukje enthousiaster te maken dan ze al waren. Dat is het effect wat de bloedmooie foto’s van Suzanne Schulting hebben op haar volgers. En dat is natuurlijk wel bijzonder te noemen. Suzanne mag voorlopig dus zeker doorgaan met het plaatsen van al die spannende kiekjes, want daar worden haar volgers alleen maar blijer van.

Suzanne Schulting probeert onopvallend door het leven te gaan

De aantrekkelijke brunette probeert onopvallend door het leven te gaan door een grote zonnebril op haar hoofd te zetten. Helaas heeft de rest van haar lichaam iets minder geluk met niet opvallen. Het knappe lichaam van Suzanne Schulting valt namelijk overal waar ze gaat en staat flink op. En dat merk je wel als je de prachtige schaatsster bijvoorbeeld uit eten ziet gaan of een evenement ziet bezoeken. Dan verzamelen alle mensen zich om haar heen om een kleine blik te kunnen werpen op de knappe brunette. Inmiddels is Suzanne Schulting wel gewend aan al die aandacht, maar in het begin van haar carrière was dat natuurlijk wel eventjes wennen. Gelukkig heeft het haar niet afgeschrikt en staat ze momenteel graag in het middelpunt van de aandacht. Suzanne Schulting is ook absoluut dol op haar fans. Voorlopig hoef je dus niet bang te zijn dat de aantrekkelijke schaatsster zal gaan stoppen met het plaatsen van al die ontzettend verleidelijke foto’s op haar Instagram feed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?