Foto: Suzanne Schulting heeft alleen piepklein servetje om lijf te bedekken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting heeft een nieuwe foto met haar lieve volgers gedeeld. Het is deze keer alleen wel een heel spannende foto. 

De nieuwe outfit van Suzanne Schulting lijkt net klein servetje

De prachtige schaatsster weet ook naast het ijs flink indruk te maken op haar volgers. En dat doet ze meestal met foto’s van haar ontzettend strakke lijf. Daarom zie je ook zoveel mooie kiekjes van Suzanne op haar Instagram staan. Daarmee probeert de prachtige brunette haar volgers te overtuigen dat ze inderdaad de knapste vrouw van Nederland is. En haar volgers kunnen het alleen maar met dat statement eens zijn. Suzanne trekt vaak de meest uitzonderlijke pakjes aan om haar foto’s te maken. Deze keer droeg de knappe blondine een outfit die er verrassend veel uitzag als een grote servet.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting propt haar afgetrainde lijf in strakste pakje ooit

Suzanne laat trots haar strakke lijf zien

Als sporter heeft Suzanne Schulting natuurlijk een ongelooflijk knap . En dat laat ze het liefste aan zoveel mogelijk mensen zien. Op die manier krijgt de knappe brunette namelijk vaak te horen hoe mooie ze is. En dat is natuurlijk voor iedereen heel erg fijn om te horen. In haar strakke servetje weet Suzanne haar nog net aan bij elkaar te houden. Het spannende kledingstuk geeft wel veel weg van het mooie lijf van de schaatsster. Het had ook niet nog lager moeten zitten, dan was het ongetwijfeld een veel pikanter fotootje geworden. Maar Suzanne houdt het erg braaf voor deze keer. Ze weet met haar prachtige foto wel veel los te maken bij haar volgers. Die lopen namelijk flink te smullen.

Suzanne Schulting maakt nog één foto dichterbij om goed te tonen

De prachtige schaatsster vond dat de vorige foto nog niet genoeg liet zien van haar indrukwekkende . En dus besloot ze dat het tijd was om nog een klein kiekje te delen. Daarom ging Suzanne iets dichter bij de camera staan, zodat haar volgers nog beter zicht hebben op haar wonderschone lijf. Met deze close-up weet Suzanne Schulting alle mannen van Nederland wel flink te betoveren.
Suzanne Schulting gaat helemaal los met opvallende retro look

De aantrekkelijke brunette heeft er een nieuw pakje bij. Suzanne Schulting ging op de foto bij een fotograaf en die heeft haar een wel heel bijzonder pakje aan doen trekken. Zoals je kan zien op het plaatje heeft Suzanne een buitengewoon strak pakje aan dat erg doet denken aan de laatste tien jaar van de vorige eeuw. Is dit misschien Suzanne haar nieuwe stijl? Het staat haar natuurlijk wel weer heel erg goed en verleidelijk. De knappe brunette weet met haar foto al haar volgers een klein beetje te doen watertanden. En dat is ook niet zo gek. In het retro pakje hebben de volgers van Suzanne namelijk weer prima zicht op haar ongelooflijk knappe . Eén ding is zeker: Suzanne houdt er enorm van om haar te laten zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.