Foto: Suzanne Schulting gunt volgers een kijkje onder haar kleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is feest, want Suzanne Schulting geeft haar volgers een exclusief en spannend kijkje onder haar kleding.

Suzanne heeft wat cadeautjes binnen gekregen. En die deelt ze natuurlijk graag met haar trouwe volgers. Alleen zijn de cadeautjes een beetje van een spannende aard. Suzanne is meestal ook niet weg van een opvallende of spannende foto, maar kiest nu toch voor de veilige weg. Wie weet mag je Suzanne binnenkort wel in deze mooie setjes aanschouwen, die normaliter onder haar kleding zitten maar voor alsnog toont ze alleen de losse kledingstukken. Dat is natuurlijk wel een beetje jammer, maar het blijft erg lief van Suzanne dat ze haar cadeautjes wilt delen.

Lees ook: Gluurder Suzanne Schulting geniet intens van de overburen
Suzanne pronkt op foto met haar prachtige rode onderkleding

Suzanne is zelf extreem blij met de cadeautjes die ze in de mail heeft ontvangen. Nu kan je iemand al gauw blij maken met gratis kleding, maar als het er ook nog eens zo spannend uit ziet als de setjes die Suzanne binnen kreeg, dan maak je al snel iemand gelukkig. Rood is normaal gesproken niet een kleur die Suzanne snel zou kiezen, maar ongetwijfeld zal het de prachtige schaatsster erg goed staan onder haar kleding. De spannende onderkleding is een goede match voor het prachtige lijf van Suzanne. Maar helaas kom je dat voorlopig niet te weten. Voorlopig plaatst Suzanne alleen foto’s van de kleding zelf en blijft het gissen naar hoe verleidelijk ze uit zou komen in de prachtige kledingstukken.

Op deze trotse foto toont Suzanne duidelijk haar voorkeur

Suzanne heeft duidelijk een voorkeur voor zwart. De kleding die ze draagt op de foto is ook zwart, dus misschien vindt ze dit kledingstuk beter matchen bij wat ze normaal gesproken draagt. En het ziet er natuurlijk net zo spannend uit als het andere cadeautje. Zwart staat Suzanne natuurlijk gewoon erg goed. Al is er weinig wat Suzanne niet staat. Met haar prachtige kan de knappe schaatsster zelfs de meest lelijke kleding er nog mooi uit laten zien. Nog steeds wel jammer natuurlijk dat Suzanne haar cadeaus niet in actie laat zien. Hoe krijgen haar volgers nu een goed beeld van hoe het er uit ziet?

Suzanne is erg blij met verleidelijke cadeau

Zelf is Suzanne erg blij met de verleidelijke cadeaus die ze heeft gekregen. Daar kan ze iemand absoluut gelukkig mee maken. Suzanne is natuurlijk al een enorm knappe dame, maar als ze dit aantrekt onder haar kleding, dan wordt ze alleen maar een stukje verleidelijker. En dat vindt Suzanne natuurlijk wel mooi. Dat maakt haar pas echt de mooiste schaatsster van Nederland. In haar nieuwe kleding staat Suzanne klaar om elke man van Nederland te veroveren. Met deze cadeaus is Suzanne niet meer alleen koningin op de ijsbaan, maar ook koningin in de liefde. Want elke man zal als een blok voor haar vallen na het zien van deze geweldige setjes. Suzanne is dus erg blij met haar nieuwe cadeautjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!