Home Nieuws Foto: Suzanne Schulting gooit haar benen wagenwijd open in luchtige outfit

Foto: Suzanne Schulting gooit haar benen wagenwijd open in luchtige outfit

Als schaatskampioen trekt Suzanne Schulting wel vaker alle aandacht naar haar heerlijke benen, maar in deze onthullende foto doet ze het wel op een heel bijzondere manier.

Suzanne Schulting haar carrière is booming. De 25-jarige topsporter heerst wereldwijd over het ijs, sleept titel na titel binnen en ook op social media kan je niet meer om haar heen. Zo werkt ze steeds vaker samen met grote sportmerken en vliegt ze de hele wereld rond voor de mooiste plaatjes. Ook dit recente plaatje met sportmerk FILA wil je absoluut niet missen!

Suzanne Schulting verleidt volgers in piepklein topje en onthullende pose

Suzanne Schulting mag onderhand echt niet meer uit je feed ontbreken. De beeldschone wereldkampioen treed in de voetstappen van menig populaire topsporters en verwend volgers met de lekkerste plaatjes op Instagram. En al dat harde werk gaat zeker niet onopgemerkt. Suzanne tikt bijna de 1 miljoen volgers aan en werkt regelmatig samen met internationale topmerken. Zo schitterde ze recent nog in een fantastische fotoshoot met sportmerk FILA. Het onthullende setje zal voor Suzanne niets nieuws geweest zijn; als topsporter zal ze vaak genoeg in piepkleine outfits rondlopen. Maar voor haar volgers was dit heerlijke plaatje het toppunt van hun week. Voor ons in ieder geval wel! De beeldschone topschaatser bewijst namelijk meteen weer dat werkelijk alles haar geweldig staat.

Suzanne Schulting laat weinig aan de verbeelding over

Suzanne kan je uittekenen in latex schaatspakjes, in oversized truien en piepkleine broekjes, maar sportsetjes blijven toch het beste. In een minuscuul topje en huidkleurige broek relaxt Suzanne op een betonnen trap. Hoe ze daar een comfortabele zitplek kan vinden is een talent op zich, maar het maakt voor een heerlijke foto. Het setje laat haar strakke buik volledig onbedekt en ook het topje laat weinig aan de verbeelding over. Met haar benen wagenwijd en onthullende pose trekt Suzanne moeiteloos alle aandacht naar zich toe. FILA weet het nog nét gepast te maken door een trui nonchalant over Suzannes schouder te draperen. De sportieve schoonheid zelf lijkt er weinig van onder de indruk. Maar ja, als je jezelf altijd zo in de spiegel ziet is het logisch dat je er niet meer van opkijkt. Gelukkig heeft ze haar fans om haar duidelijk te maken wat een prachtplaatje dit is.

Suzanne Schulting maakt volgers wild in piepklein sportsetje

Gelukkig voor ons verwend Suzanne Schulting haar volgers wel vaker met spectaculaire kiekjes in strakke sportsetjes. Zo nam ze recent volgers mee naar haar workout en straalde hierbij in een piepklein sportpakje. Met een figuur als Suzanne is het natuurlijk logisch dat je zo weinig mogelijk wil bedekken, maar met dit bloedhete filmpje zoekt ze wel echt de grens op. Het loeistrakke pakje lijkt wel op haar huid geschilderd en met het dunne stofje weet het setje echt niets te verhullen. Of Suzanne met opzet haar volgers wild maakt zijn de reacties over verdeeld. De topsporter legt wel vaker uitgebreid reportage van haar intensieve sportroutine en menig fan waagt een goede poging haar routine te volgen. In dit filmpje laten de suggestieve squats en verleidelijke poses weinig aan de verbeelding over. Suzanne weet het alsnog te combineren met een indrukwekkende sportprestatie, maar we zijn ook niet anders van haar gewend.

Mobiele versie afsluiten