Foto: Suzanne Schulting gooit benen uit elkaar in strak sportbroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als er één ding is waar je Suzanne Schulting goed aan kan herkennen, dan is het wel haar heerlijk korte sportbroekje. 

Suzanne Schulting staat niet alleen maar bekend om haar fantastische schaatsprestaties. De prachtige brunette weet ook een hoop aandacht te verkrijgen met de foto’s die ze plaatst op haar Instagram account. Daar laat ze voornamelijk zien wanneer en hoe ze aan het trainen is. Want trainen dat doet Suzanne best veel. En elke keer dat ze naar de sportschool gaat, mogen haar volgers heerlijk meegenieten. En Suzanne gaat natuurlijk niet naar de sportschool in haar schaatspakje. Dat doet ze natuurlijk in een uiterst strak sportbroekje. Vooral tijdens het rekken en strekken ziet dat er erg indrukwekkend uit.

Lees ook: ESPN-verslaggeefster Noa Vahle straalt in zomers jurkje op vakantiefoto’s

Suzanne is nog net zo lenig als voor vakantie

De prachtige schaatsster heeft een paar weken mogen genieten van een heerlijke vakantie vol feest en vrienden, maar inmiddels is het toch echt weer tijd om aan de slag te gaan. Dus Suzanne trok haar meest verleidelijke sportbroekje aan en ging richting de sportschool. Daar doet ze verschillende oefeningen om ervoor te zorgen dat ze fit blijft en haar benen soepel. Tijdens het rekken en strekken van haar benen is het natuurlijk tijd voor een mooie foto. Op de foto wordt maar weer duidelijk dat Suzanne nog net zo lenig is als voor haar vakantie. De knappe sporter heeft zich niet te veel laten gaan tijdens haar weken weg. Dat is mooi, want dat betekent dat ze vrij snel weer aan de slag kon op haar eigen niveau. Voor een topsporter als Suzanne is dat wel zo prettig.
Suzanne maakt trainen tot een kunst

Er zijn maar weinig mensen in Nederland die zoveel trainen als Suzanne Schulting. En die nemen ook niet allemaal een leuke foto van zichzelf tijdens het sporten. Suzanne heeft het maken van selfies tijdens het sporten tot een kunstvorm verheven. De verleidelijke brunette gaat de sportschool niet uit voordat ze een goede foto van zichzelf gemaakt heeft. En die foto’s zien er altijd op zijn zachtst gezegd ‘bijzonder’ uit. Suzanne weet inmiddels wel hoe je in een sportschool een mooie foto moet maken en dat talent gebruikt ze regelmatig. Het zal Suzanne niet gauw overkomen dat ze een lelijke foto van zichzelf maakt, en al helemaal niet binnen de muren van de sportschool.
Suzanne traint zodat ze weer het ijs op kan

Suzanne is momenteel flink aan het trainen zodat ze straks weer moeiteloos kan presteren als ze op het ijs staat. De eerste wedstrijden zijn nog even weg. Toch is de knapste schaatsster van Nederland nu al aan het oefenen. En dat is niet zo gek. Suzanne wil aan de top blijven. En dat kan alleen als je heel erg hard blijft trainen. als je dat niet doet loop je het risico dat iemand anders je plaats inneemt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.