Foto: Suzanne Schulting doet Heleen van Royen na in superstrak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Topschaatsster Suzanne Schulting is onverslaanbaar op de ijsbaan. Off-season wisselt de bloedhete blondine haar schaatspakje in voor niets verhullende topjes op de tennisbaan.

Als je zo sportief bent als Suzanne Schulting, dan kan je ook meteen alles. Dat bewijst de bloedmooie topsporter maar weer even. Buiten het schaatsseizoen om volgt Suzanne haar schoonmoeders voetsporen in net zulke strakke topjes als we van haar op het ijs gewend zijn.

Suzanne Schulting in niets verhullend shirtje op tennisbaan

Met meerdere wereldtitels op haar naam kunnen we van Suzanne Schulting natuurlijk niet verwachten dat ze zowaar stilzit in het off-seizoen van schaatsen. De beeldschone blonde laat even snel zien dat sporttalent nou eenmaal in haar genen zit. De sport maakt daarin niets meer uit kennelijk. De Groningse schaatsster waagt zich aan tennis en overweldigt haar tegenstanders meteen in super strakke topjes. Als sporter moet je natuurlijk wel aerodynamisch blijven. Haar voorliefde voor niets verhullende outfits neemt Suzanne mee naar de tennisbaan. In een klein grijs sportshirtje kijkt Suzanne lachend naar de camera. Ze lijkt hard aan het werk geweest te zijn. Met wilde haren ligt ze op de grond en leunt op haar ellebogen om zwoel in de camera te kunnen kijken. In zo’n outfit snappen wij wel dat de tegenstanders geen kans hebben. Schoonmoeder Heleen van Royen lijkt ook dolgelukkig met de nieuwste toevoeging aan de tennisbaan. “Lid geworden? Welkom bij de club!”, reageert ze liefdevol op de prachtige foto. Welke club zou zo’n schoonheid ook niet op de baan willen hebben lopen? En Suzannes sporttalent is daar natuurlijk een prachtige bonus bij.

Suzanne Schulting verblind in diep uitgesneden kanten topje

We zijn gelukkig wel wat gewend van Suzanne Schulting. Als je op internationale televisie in nauwsluitende latex pakjes durft is het natuurlijk ook logisch dat je op Instagram ook geen moeite hebt met jezelf laten zien. Zo schitterde ze recent nog tijdens een vakantie in New York in een onthullend zwart kanten topje waarbij je tot aan haar navel naar binnen kon kijken. Met roze lippen en opgemaakte ogen lijkt Suzanne de zwoele look helemaal door te hebben, want deze foto’s zijn bij ons in het netvlies gebrand. Bij de onthullende outfit geeft de topfitte schoonheid ook nog een subtiele hint naar haar sportcarrière. De scherpe kijkers viel al snel op dat ze een subtiel zilveren kettinkje omheeft met de ringen van de Olympische Spelen. Normaal trekt zo’n statement natuurlijk alle blikken, maar Suzanne weet de aandacht niet bij haar super strakke lijf weg te halen. Fans kunnen gelukkig allebei waarderen want de reacties op de foto’s zijn razend enthousiast.

Suzanne Schulting volgt voetsporen Heleen van Royen

Suzanne Schulting lijkt dus de liefde voor tennis van haar schoonmoeder Heleen van Royen overgenomen te hebben. Eerder vertelde Suzanne al aan RTL Boulevard heel blij te zijn met Heleen als schoonmoeder. “Een heel leuke vrouw. We hebben het heel gezellig. Dat is allemaal top.” Het stel lijkt elkaar zeker geïnspireerd te hebben. Zo reageerde één volger van Suzanne op een pikante foto dat ze “beetje de gewoontes van je a s schoonmoeder aan het overnemen..” is. Suzanne lijkt zeer gelukkig met haar plek in het De Royen gezin en wij zijn natuurlijk dolblij met de nieuwe plaatjes. Win-win, toch?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...