Foto: Suzanne Schulting deelt haar lekkerste vakantiekiekjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie en natuurlijk deelt ze daar alle beelden van.

De prachtige schaatsster Suzanne Schulting is meestal flink aan het trainen om aan de top van de schaatswereld te blijven. Maar de knappe brunette heeft ook wel eens vakantie verdiend. Dus geniet ze momenteel van een heerlijk tripje in de zon. Natuurlijk doet Suzanne dat geheel op haar eigen manier. En Suzanne zou Suzanne niet zijn als ze haar volgers niet mee zou nemen op dit wonderbaarlijke avontuur. Suzanne deelt de meest bijzondere foto’s van haar vakantie op Instagram. Zo kunnen haar volgers ook nog een beetje meegenieten.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting loopt in door eigen achtertuintje

Suzanne dobbert ontspannen op water

Natuurlijk is Suzanne haar vakantie bedoeld om te ontspannen en bij te komen van al die zware trainingen. Suzanne snapt dat als geen ander. Ze dobbert dan ook lekker op het water, terwijl ze helemaal tot rust komt. Terwijl de warme zonnestralen Suzanne steeds bruiner maken, houdt de knappe sporter zich bezig met het lezen van een boek. Suzanne doet heerlijk rustig aan en beleeft echt dat vakantiegevoel.

Suzanne kan niet stilzitten en moet trainen

Vakantie of niet, Suzanne kan simpelweg niet stilzitten. Ze moet dan ook de sportschool opzoeken om eventjes haar weer te trainen. De training op haar vakantie zal minder intensief geweest zijn als de trainingen die Suzanne in Nederland ondergaat. Maar nog steeds vindt de aantrekkelijke brunette het heerlijk om zich even in het zweet te werken.

Suzanne maakt spannende avondselfie

Als de avond valt besluit Suzanne dat het tijd is om lekker de stad te verkennen. Het is nog steeds lekker warm, dus Suzanne trekt een korte en strakke outfit aan, waar ze er natuurlijk ongelooflijk verleidelijk in uit ziet. Alleen heeft ze nog steeds haar zonnebril op en dat terwijl de zon al een tijdje onder is. Het heeft wel iets gevaarlijks. Het is een waarschuwing aan iedereen dat je niet moet sollen met deze gespierde dame.

Suzanne doet een spannend middagje op de dirt bike

De knappe schaatsster houdt van snel, dat is inmiddels wel duidelijk. Om zichzelf te vermaken op haar welverdiende vakantie besloot ze om een dirt bike te huren en lekker hard door de natuur te crossen. Suzanne kan op haar motor helemaal los gaan. Het is ideaal voor wanneer je even wat stoom moet afblazen van al die intensieve trainingen die Suzanne achter de rug heeft.

Suzanne maakt lange avondwandeling in spannend pakje

Suzanne is natuurlijk op vakantie om even goed haar rust te pakken. Dus is het belangrijk dat  ze ook genoeg dingen doet die haar die rust ook echt geven. Daarom is Suzanne even een lekker lang stuk over het strand aan het wandelen. Zo maakt ze haar hoofd een beetje leeg. Dat doet ze dan wel weer in een weinig verhullende outfit. Zo is haar hele rug bijvoorbeeld al te zien. De lokale bevolking boft maar. Die mogen de hele week genieten van Suzanne in allerlei spannende pakjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!