Foto: Suzanne Schulting deelt haar lekkerste vakantiekiekjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie en natuurlijk deelt ze daar alle beelden van.

De prachtige schaatsster Suzanne Schulting is meestal flink aan het trainen om aan de top van de schaatswereld te blijven. Maar de knappe brunette heeft ook wel eens vakantie verdiend. Dus geniet ze momenteel van een heerlijk tripje in de zon. Natuurlijk doet Suzanne dat geheel op haar eigen manier. En Suzanne zou Suzanne niet zijn als ze haar volgers niet mee zou nemen op dit wonderbaarlijke avontuur. Suzanne deelt de meest bijzondere foto’s van haar vakantie op Instagram. Zo kunnen haar volgers ook nog een beetje meegenieten.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting loopt in door eigen achtertuintje

Suzanne dobbert ontspannen op water

Natuurlijk is Suzanne haar vakantie bedoeld om te ontspannen en bij te komen van al die zware trainingen. Suzanne snapt dat als geen ander. Ze dobbert dan ook lekker op het water, terwijl ze helemaal tot rust komt. Terwijl de warme zonnestralen Suzanne steeds bruiner maken, houdt de knappe sporter zich bezig met het lezen van een boek. Suzanne doet heerlijk rustig aan en beleeft echt dat vakantiegevoel.

Suzanne kan niet stilzitten en moet trainen

Vakantie of niet, Suzanne kan simpelweg niet stilzitten. Ze moet dan ook de sportschool opzoeken om eventjes haar weer te trainen. De training op haar vakantie zal minder intensief geweest zijn als de trainingen die Suzanne in Nederland ondergaat. Maar nog steeds vindt de aantrekkelijke brunette het heerlijk om zich even in het zweet te werken.

Suzanne maakt spannende avondselfie

Als de avond valt besluit Suzanne dat het tijd is om lekker de stad te verkennen. Het is nog steeds lekker warm, dus Suzanne trekt een korte en strakke outfit aan, waar ze er natuurlijk ongelooflijk verleidelijk in uit ziet. Alleen heeft ze nog steeds haar zonnebril op en dat terwijl de zon al een tijdje onder is. Het heeft wel iets gevaarlijks. Het is een waarschuwing aan iedereen dat je niet moet sollen met deze gespierde dame.

Suzanne doet een spannend middagje op de dirt bike

De knappe schaatsster houdt van snel, dat is inmiddels wel duidelijk. Om zichzelf te vermaken op haar welverdiende vakantie besloot ze om een dirt bike te huren en lekker hard door de natuur te crossen. Suzanne kan op haar motor helemaal los gaan. Het is ideaal voor wanneer je even wat stoom moet afblazen van al die intensieve trainingen die Suzanne achter de rug heeft.

Suzanne maakt lange avondwandeling in spannend pakje

Suzanne is natuurlijk op vakantie om even goed haar rust te pakken. Dus is het belangrijk dat  ze ook genoeg dingen doet die haar die rust ook echt geven. Daarom is Suzanne even een lekker lang stuk over het strand aan het wandelen. Zo maakt ze haar hoofd een beetje leeg. Dat doet ze dan wel weer in een weinig verhullende outfit. Zo is haar hele rug bijvoorbeeld al te zien. De lokale bevolking boft maar. Die mogen de hele week genieten van Suzanne in allerlei spannende pakjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!