Foto: Suzanne Schulting begint schaatsseizoen in dit doorzichtige schaatspakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het schaatsseizoen komt langzaam op gang, en Suzanne Schulting maakt alvast reclame in een apart schaatspakje.

Suzanne Schulting trekt nieuw pak aan

Of Suzanne Schulting in dit doorzichtige pakje op het ijs gaat verschijnen is nog maar de vraag, maar de fans zijn alvast enthousiast. En geef ze eens ongelijk. In haar prachtige pakje weet Suzanne Schulting de harten van al haar mannelijke fans in één keer te veroveren. En dat doet ze op zo’n manier dat iedereen helemaal kwijlend achter zijn laptop of telefoon zit. Met haar nieuwste pakje bewijst Suzanne Schulting maar weer eens dat ze niet alleen een van de beste schaatssters is van Nederland, maar ook nog eens een van de meest knappe.

Suzanne Schulting maakt er een show van

Met haar fantastische pakje aan gaat de knappe brunette even verleidelijk op het ijs liggen. Dat levert natuurlijk wel weer bijzondere foto’s op. En dat lijkt ook een beetje de bedoeling te zijn van de brunette. Want de foto’s zijn zo gemaakt dat je niet anders kan doen dan genieten van het plaatje. De prachtige schaatsster weet er met haar kiekjes in ieder geval weer een mooi moment van te maken.

Suzanne Schulting weer op het ijs te vinden

Nu de temperaturen weer kouder worden en de dagen korter is weer tijd voor Suzanne Schulting om haar sportschool te verruilen voor de ijsbaan. En daar voelt de brunette zich natuurlijk veel meer op haar plek. De dame weet op het ijs zich veel beter een houding aan te meten. En dat zie je ook wel terug op de foto’s, waar het zelfvertrouwen van Suzanne af spat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...