Foto: Suzan van Freek laat zich onder rokje kijken tijdens optreden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzan van het succesvolle zangduo Suzan & Freek slaat graag op hol op het podium. Dan wordt er nog wel eens een foto gemaakt uit onverwachte hoek. Met alle gevolgen van dien…

Suzan Stortelder van Suzan & Freek zingt niet alleen op het podium bij Vrienden van Amstel Live. Ze heeft als hobby ook nog professional hoogspringer. Aan de ene kant goed, al die lichaamsbeweging. Maar aan de andere kant heeft de fotograaf veel kans om net even meer te fotograferen dan je misschien zou willen. Gelukkig was Suzan goed voorbereid dit keer. Springen doet ze wel met rok, maar altijd ook met een broek. Ze is zó zelfverzekerd dat ze de foto zelf ook deelt…

Suzan van Freek blij met extra broek

Zou de fotograaf zich vergist hebben en tussen het publiek zijn beland of vond hij dat hij daar het beste plaatjes kon schieten van het zangduo? Dat is onbekend helaas. Wat wel bekend is, is dat Suzan liever toch gewoon van voren wordt vastgelegd. Dan krijg je toch net een wat beter beeld van wat er nou allemaal gebeurt op het podium en komt steun en medezanger Freek ook nog eens goed op de gevoelige plaat terecht. Nu lijkt het misschien alsof de stiekeme fotograaf allemaal rare bedoelingen had. Dit terwijl die gewoon een onschuldig optreden van de twee wou vastleggen. Suzan kan niet anders dan lachen om de foto en wijzen op haar broek. Maar hoe denkt Freek erover?

suzan podium springen

Freek ook blij met foto?

Het duo doet alles samen. Zingen, dansen, vakanties en ga zo maar door. Niet verwonderlijk, want ze hebben al langer een relatie naast een zangrelatie. Als vriendje wil je goed voor je vriendin zorgen en dan vind je dit soort foto’s waarschijnlijk net even te ver gaan. Freek weet tegelijkertijd wel goed dat Suzan op haar eigen poten stevig kan staan op de grond (als ze niet springt) en wel tegen dit soort foute foto’s kan. Hij houdt dus voor nu zijn mening online voor zich. Vele volgers van het duo laten zich wel uit, maar kunnen ook niet anders dan lachen om het ongemakkelijke plaatje.

Suzan Stortelder voelt zich vrij

Suzan is dus echt een vrije vogel te noemen tijdens Vrienden van Amstel Live. Dit past trouwens perfect bij haar recent gegeven titel als Ambassadeur van de Vrijheid. Als ambassadeur/artiest mag je op Bevrijdingsdag van hop naar her vliegen in Nederland met helikopters en zo gaan genieten van de vrijheid. Het succesvolle duo heeft maarliefst veertien Bevrijdingsfestivals waar ze, met of zonder broek, gaan optreden. Waarschijnlijk nog met, na het recente incident. Dat is ook wel wat gemakkelijker. En ze kan nog wisselen natuurlijk in de kleedkamer tussendoor. De kleedkamer van een eerder optreden was gratis voorzien van audio gegeven door een collega zangeres. Die Suzanne ook wel ziet zitten.

Overlast van Davina Michelle

Ze staan nu niet alleen op het podium naast elkaar, maar Suzan en Davina Michelle delen ook een kleedkamermuur! De wilde Rotterdamse zangeres oefent daadwerkelijk overal, en doet dat zéér luid. Zo ook in de kleedkamer. Suzan is erg blij met het gratis concert van Davina en wil zelfs geen geluid maken op de bovenstaande video. Ze kan geen genoeg krijgen van het sterke stemgeluid van haar blonde collega!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.