Foto: Supporter probeert Jackie Groenen uit de kleren te krijgen tijdens WK-wedstrijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat je Jackie Groenen zonder kleding wil zien snappen wij volkomen, maar hoe deze voetbalfans dat willen bereiken is toch wel heel bijzonder.

Jackie Groenen is zonder twijfel één van de knapste vrouwen op het voetbalveld. De blonde schoonheid trekt moeiteloos je aandacht en dan hebben we nog geeneens over haar voetbaltalent gehad! Logisch dus dat ze massa’s fans heeft, toch? Al zijn deze voetbalfans recent wel een beetje doorgeslagen. Dat je Jackie zonder kleding wil zien snappen wij volkomen, natuurlijk. Maar het op deze manier gedaan proberen te krijgen? Dat is toch een eerste keer…

Fans Jackie Groenen smeken om uittrekken voetbalpakje op veld

Over het loeistrakke voetbalsetje van Jackie Groenen willen wij geen kwaad woord horen. Veel beter dan dit wordt het namelijk niet! De beeldschone topsporter schittert namelijk in piepkleine broekjes en plakkende shirtjes. En daaronder schuilt een overheerlijk lichaam kunnen we allemaal moeiteloos zien. Wij snappen het dus ook wel dat je ook een beetje verliefd op het pakje wordt. En zeker als Jackie er in rondgelopen heeft, toch? Al uitten deze supporters hun waardering voor Jackie’s pakje op wel een heel bijzondere manier. Ze smeekten de knappe voetbalster namelijk om het uit te trekken! Nou, daar hoorde je niemand over klagen. Wij vragen ons ook af of het alleen om het sportsetje ging, want de bijkomstigheid van een ontklede Jackie is natuurlijk ook niet mis!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgia Soares (@georgiasoaresphoto)

Jackie Groenen kan lachen om brutaal verzoek

Jackie kon alleen maar lachen om het brutale verzoek. En wij snappen ook wel dat de sportieve schoonheid de supporters helaas moest negeren. Het was dan ook niet super getimed. Hoewel wij er groot fan van zouden zijn is de rest van de wedstrijd in je ondergoed uitspelen natuurlijk niet ideaal. Maar een man kan hopen, toch? Aan de grote grijns van de fans te merken hebben ze de teleurstelling redelijk verwerkt. En wie weet komen we ze een latere keer nog eens tegen. Wie weet geeft Jackie ooit een keer toe! En een beeldschone vrouw als Jackie uit de kleren is natuurlijk helemaal een cadeautje. Alleen van de gedachte gaan wij al watertanden. Gelukkig kunnen we ons tot dat prachtplaatje nog even vermaken met Jackie’s Instagram. Daar staan ook genoeg pareltjes…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jackie Groenen (@jackie_groenen_14)

Jackie Groenen deelt pittige vakantiefoto in piepklein topje

Zo konden fans van Jackie Groenen recent nog smullen van dit heerlijke kiekje. Helaas niet volledig zonder kleding, maar alsnog een ware verwennerij. Jackie poseert namelijk verleidelijk voor de camera in een zonnige vakantiefoto. En daarbij trok ze een heerlijke outfit aan! We mogen namelijk van Jackie genieten in een pittig klein topje en minuscuul broekje! Helaas is vol zicht op haar spectaculaire benen verhult met een luchtig bloesje om haar heupen, maar haar afgetrainde figuur staat vol in het zonnetje. Het piepkleine topje laat namelijk niets aan de verbeelding over! En dat kan ook niet, want veel strakker en kleiner dan dit kan haast niet. Het dunne stofje is niet alleen diep uitgesneden, het begint pas bij haar boezem en stopt alweer halverwege haar buik. Dus totdat de supporters Jackie zo ver krijgen hun verzoek te vervullen kunnen we hier ook nog genoeg van smullen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jackie Groenen (@jackie_groenen_14)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.