Foto: Strandmeisje Anouk Hoogendijk pakt zonnestralen in badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De voormalig voetbalster Anouk Hoogendijk heeft een heerlijke foto geplaatst op haar Instagram. Daar ontspant ze volledig in badkleding. 

Anouk Hoogendijk laat zich in badkleding van beste kant zien

De aantrekkelijke voormalig voetbalster Anouk Hoogendijk laat zich tijdens een mooie fotosessie aan het water van haar beste kant zien. Met haar gezinnetje is de prachtige blondine op pad. Dat bevalt de hele dag eigenlijk wel prima. Halverwege de dag besluit Anouk dat het ook even tijd is voor wat mooie foto’s zodat ze dit moment zich kan herinneren. En als je die foto’s zo terugziet, dan kan je alleen maar concluderen dat Anouk Hoogendijk een ongelooflijk knappe vrouw is. De aantrekkelijke blondine heeft perfecte rondingen en een magistraal lichaam. Dat is natuurlijk op zijn minst bijzonder te noemen. Met haar verlokkelijke looks weet de knappe blondine zich weer volledig te profileren ten opzichte van andere oud voetbalster. Scroll snel door de foto’s van de oud voetbalster hieronder om de beste looks van Anouk te zien.

Lees ook: Foto: Anouk Hoogendijk verleidt haar man met luchtig pakje tijdens intieme avond

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Anouk Hoogendijk ziet er in blauw jurkje echt verrukkelijk uit

De knappe blondine heeft een perfecte look gevonden voor de warmte. De oud voetbalster heeft een prachtige blauwe jurk waarin ze helemaal tot haar recht komt. Zoals je kan zien komen de prachtige vrouwelijke vormen van de blondine perfect uit. Je blijft in dit jurkje genoeg van haar aantrekkelijke lichaam zien om geïnteresseerd te blijven, maar je houdt ook genoeg spanning over om te willen blijven kijken. Anouk weet exact wat ze doet met haar outfits en ze kiest ze dan ook zeer zorgvuldig uit. De foto’s van Anouk zijn meestal dan ook een waar genot om naar te mogen kijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Het korte jurkje van Anouk Hoogendijk

Met haar korte jurkje laat Anouk Hoogendijk meer van haar prachtige benen zien dan eigenlijk de bedoeling is. Wat je ook merkt aan de prachtige foto is dat je helemaal verleidt wordt door de knappe blondine. Omdat haar jurkje zo hoog nog gaat, vraag je meteen af wat daaronder zit. Bij een langer jurkje zou je dat veel minder hebben. Anouk weet ook wel wat voor verleidelijk effect het jurkje heeft. Ze geniet dan ook van de reacties onder haar foto’s.

Anouk Hoogendijk blijft mooie foto’s maken

De knappe oud-voetbalster heeft altijd de meest mooie look klaar voor op de foto. En dat zorgt er natuurlijk voor dat haar volgers lopen te watertanden bij elke foto die de heerlijke blondine maakt. Met haar mooie foto’s zorgt Anouk ervoor dat ze altijd het beste kan laten zien aan haar volgers. Die genieten altijd van de prachtige kiekjes die de voormalig voetbalster op haar Instagram zet. Of ze er nou op staat in een luchtig jurkje of in strakke badkleding, Anouk Hoogendijk weet er altijd en mooi plaatje van te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?