Foto: stralende Marieke Elsinga krijgt met Gouden RadioRing eindelijk de waardering die ze verdient

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga kan het bijna niet geloven, maar ze heeft de Gouden RadioRing te pakken. Samen met Mattie kreeg ze een confettiregen over zich heen. 

Al een aantal jaar maakt Marieke Elsinga samen met haar collega Mattie Valk het radioprogramma Mattie & Marieke op Qmusic. En hoewel hun volgers het natuurlijk een geweldig programma vinden, heeft ze daar al die tijd nog weinig erkenning voor gekregen. Maar nu krijgt Marieke eindelijk de waardering die ze verdient. Ze is namelijk, samen met Mattie, de winnaar van de prestigieuze Gouden RadioRing. Het duo heeft namelijk de prijs voor het beste programma binnen gesleept. En Marieke is daar, zoals je kan zien, enorm blij mee.

Lees ook: Marieke Elsinga zet haar Mattie voor schut met hele slechte foto
Marieke wordt in stralende rode jurk bekogeld met confetti op leuke video

Natuurlijk was het in ontvangst nemen van de RadioRing een bijzonder momentje voor het bekende duo. Na jaren van hard werken werden ze dan eindelijk beloond met die felbegeerde prijs. En daar hoorde natuurlijk een gigantisch confetti kanon bij. Mattie en Marieke werden helemaal bekogeld door een flinke lading confetti. Dat maakte het moment alleen maar leuker. Marieke ging door het dolle heen. Speciaal voor het evenement had Marieke haar meest feestelijke outfit uitgekozen. In een stralend rode jurk liep ze samen met Mattie het podium op. De rode stof accentueerde goed haar prachtige . Marieke heeft er nog nooit zo stralend uitgezien.

Marieke won al eerder de Zilveren RadioSter voor leukste vrouw op de radio

Marieke is natuurlijk al eens eerder op het podium geweest. Vorig jaar won ze namelijk de Zilveren RadioSter Vrouw. Daarmee kreeg ze al erkenning voor haar harde werk wat ze doet voor de radio. Destijds kreeg ze prijs uitgereikt door Douw Bob. Met al het nieuws rondom de zanger is het trouwens nog een klein wonder dat Marieke niet dit jaar naar buiten is gekomen met een zwangerschap. Voor het zelfde geldt had ze namelijk een kindje van Douwe Bob kunnen hebben, aangezien kinderen verwekken zijn nieuwste hobby lijkt te zijn. Het bleef voor beide gelukkig bij een vriendelijke overhandiging van de prijs. Voor Marieke was de Zilveren RadioSter al het teken dat ze op de goede weg was met haar carrière. En de Gouden RadioRing die ze nu in ontvangst heeft mogen nemen bevestigd dat nog eens extra.

Marieke gaat vrolijk door met het maken van haar radioprogramma

Sommige mensen zijn bang dat Marieke, die nu het hoogst haalbare binnen de radiowereld heeft binnengesleept, zou stoppen met haar programma. Maar daar lijkt voorlopig nog geen sprake van. Je kan dus nog lang genieten van Marieke die samen met MAttie jouw ochtenden een stukje leuker maakt. Marieke vindt radio ook veel te leuk om er mee te stoppen. En hoewel ze ook veel voor televisie doet, heeft radio een bijzonder plekje in haar hart. Daar zal ze niet zo heel erg snel afscheid van nemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.