Foto: Stralende Emma Heesters geeft smekende fans hun zin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is groot geworden met het maken van Engelse covers van Indonesische nummers. En speciaal voor die fans heeft ze weer een verassing. 

Het is geen geheim dat een hoop van de fans van Emma Heesters in het buitenland zitten. In de Aziatische landen heeft Emma een flink deel van haar volgers zitten. Die wachten altijd allemaal met smart op de nieuwe cover die Emma uit gaat brengen. Want nog steeds, na al het succes, maakt Emma covers in het Engels van bekende Indonesische nummers om zo haar fans een beetje tevreden te houden. Alle smekende fans uit het oostelijk deel van de wereld worden zo ook op hun wenken bediend. Die krijgen precies waar ze al die tijd al zo hard om vragen.

Lees ook: Foto: Emma Heesters wacht in stilte op naderend hoogtepunt
Emma is terug op foto met een nieuwe cover

Zoals je kan zien is Emma helemaal terug van weggeweest met haar covers. Vroeger gooide Emma hoge ogen met haar covers van verschillende buitenlandse en dan voornamelijk Aziatische nummers. En ze begint weer een beetje die kant op te gaan. Nu heeft ze natuurlijk meer tijd over, aangezien al haar optredens niet doorgaan. Het is nog onduidelijk wanneer Emma weer een concert mag geven. Het is dan beter om een paar covers de wereld in te gooien, dan nutteloos op de bank te blijven zitten. Emma is een enorm harde werker, dus die gaat liever een hele reeks aan covers opnemen, dan niets lopen te doen. Haar fans vinden het alleen maar prachtig. Die wachten al tijden op een nieuwe cover. Dus de extra tijd die Emma opeens heeft komt eigenlijk wel als geroepen. Zo kan ze al haar fans weer een beetje gelukkig maken.

Volgers verlangen soms terug naar foto’s van de oude Emma

Soms dan verlangen haar volgers wel een beetje terug naar de oude Emma. Die was misschien wat preutser, maar die had wel een bepaalde onschuldige look over zich die de Emma van nu een beetje verloren heeft. En dat vinden haar volgers ergens toch wel een beetje zonde. Ergens is het ook wel logisch. Emma werd ooit omschreven als de ideale ‘girl next door’ en hoewel het nog steeds geweldig zou zijn om Emma naast je te hebben wonen, heeft ze toch een andere uitstraling gekregen.
Emma Heesters, de verleidster

Maar tegenwoordig ziet Emma er meer uitdagend uit dan voorheen. Ze heeft haar brave kleding ingeruild voor spannende jurkjes en rokjes. En die worden per dag korter en korter. Nu is dat ook helemaal niet erg. Emma heeft een prachtig en dat moet je ook gewoon kunnen laten zien. Maar het is wel een hele andere Emma als die je gewend bent van vroeger. Of het een betere versie van Emma is mag je zelf beoordelen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?