Foto: Strak pakje Sensi Lowe laat niks aan de verbeelding over

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sensi Lowe staat vooral om twee dingen bekend. Het strakke pakje wat ze aan heeft laat deze twee dingen geweldig goed zien. 

Sensi Lowe staat, niet voor het eerst, te stralen voor de spiegel. Ze heeft een heerlijk strak pakje aan. Dit pakje zit zo strak dat het niks aan de verbeelding over laat. De bovenkant is lekker open, waardoor haar flinke jongens goed te zien zijn.

Tegen Sensi Lowe kan niemand op

Sensi Lowe laat veel van zich horen en zien op sociale media. Zoals bijna iedereen krijgt ook Sensi Lowe wel eens haat naar zich toe. Naast de vele positieve reacties zijn er altijd een aantal negatief. De knappe blondine had hier genoeg van en laat een boodschap achter aan al haar haters. In een strak pakje staat ze voor de spiegel met haar middelvinger omhoog. Bij dit heerlijke kiekje zet ze de tekst ‘mood’. Op dit moment is Sensi Lowe dus niet in zo’n goed humeur, maar dat maakt het kiekje niet minder mooi. Via de app BeReal maakt ze even een heerlijke selfie. Deze app maakt twee foto’s tegelijkertijd. Dat betekent dus twee keer Sensi Lowe. Haar volgers kunnen hierdoor lekker twee keer genieten van de prachtige blondine.

Sensi Lowe laat prachtig bovenaanzicht zien

Naast dat Sensi Lowe dus een heerlijke spiegel selfie heeft gemaakt, heeft ze ook een prachtig bovenaanzicht gefotografeerd. Dit bovenaanzicht in combinatie met het strakke pakje is een gouden combinatie. De enorme joekels van de knappe blondine komen verschrikkelijk goed uit de verf. Ze creëert een flinke inkijk met deze selfie. Hier hoor je niemand in Nederland om klagen. Zelfs de haters zullen na het zien van dit kiekje hun mond houden. Wat een prachtige dame is het!

Sensi Lowe laat haar kerstballen zien

De feestdagen zijn achter de rug en Sensi Lowe laat zien hoe zij er uit zag tijdens kerst. Met een verschrikkelijk kort topje is haar bovenlichaam weinig bedekt. Door dit topje vallen haar kerstballen er bijna uit. Waar de meeste mensen de kerstballen in de kerstboom hangen, heeft de knappe blondine ze gewoon aan zich zitten. Sensi Lowe laat met verschillende kiekjes zien hoe goed ze er uit ziet. Haar volgers maakt ze dan ook helemaal wild hiermee. Naast dat we een kijkje mogen nemen in haar kerstoutfitje, mogen we dat ook bij haar flinke jongens.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sensi lowe (@sensilowe)

Sensi Lowe is alles behalve verlegen

Waar vele dames te verlegen zijn om veel van zich te laten zien, voelt Sensi Lowe zich helemaal op haar gemak. Eén blik op haar Instagram account zegt al meer dan genoeg. Overal waar je kijkt word je overspoelt met diepe inkijkjes en korte topjes. Wanneer je de meloenen van Sensi Lowe ziet snap je wel dat ze niet verlegen is!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!