Foto: Sterre Koning laat zien waarom film De Tatta’s zo succesvol is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De filmkomedie De Tatta’s is een groot succes in de bios, en met zo’n schoonheid als Sterre Koning in de hoofdrol kan het ook niet anders.

Sterre Koning is een tripple threat in de entertainment. Naast dat de 20-jarige schoonheid een gouden keeltje heeft, is ze ook één van de fotogeniekste dames op de buis en kan ze ook acteren als jewelste. Dat bewijst ze ook in haar schitterende rol in de hilarische film De Tatta’s. Er is vast en zeker ook heel veel te zeggen over de film zelf, maar Sterre heeft volgens ons de show gestolen. Met deze prachtige foto’s toont de knappe blondine duidelijk aan waarom zijzelf én de film zo’n succes is.

Sterre Koning schittert in heerlijke foto’s achter de schermen bij De Tatta’s

Wie in de afgelopen maanden in de bioscoop rondgelopen heeft zal Sterre Koning vast en zeker voorbij hebben zien komen. De beeldschone actrice schittert namelijk in de filmkomedie De Tatta’s. Ook op social media kan je niet meer om de knappe blondine heen. Met bijna 430 duizend volgers op Instagram alleen al stevent Sterre rap af op een denderende carrière. Ook haar debuut De Tatta’s is hard op weg een kaskraker te worden. En Sterre lijkt dondersgoed te weten waarom De Tatta’s zo’n succes is. In enkele onthullende plaatjes op Instagram neemt de bloedmooie actrice haar volgers mee achter de schermen. Als je nog geen fan van Sterre was na De Tatta’s, ben je dat na deze plaatjes wel.

Sterre Koning vers onder de douche vandaan

In een heerlijke shot heeft Sterre zichzelf zonder kleding gefilmd. De 20-jarige schoonheid lijkt al helemaal gewend te zijn aan de aanwezigheid van de camera; ze kijkt er geen seconde van op. In een zachte badjas weet Sterre zichzelf nog nét te bedekken, maar de diepe inkijk laat weinig aan de verbeelding over. In het versnelde filmpje zien we hoe de crew van Sterre haar haren en make-up doen. Het heerlijke filmpje begint met Sterre vers onder de douche vandaan. De beeldschone blondine bewijst meteen zonder meer dat al haar schoonheid puur natuur is. Met sprankelende ogen en een subtiele glimlach relaxt Sterre terwijl er allemaal dames om haar heen racen. Een latere foto laat het resultaat zien, en je valt er bijna van om. In de fantastische foto geeft Sterre een kleine glimlach naar de camera en poseert in een strak klein shirtje. Sterre bewijst moeiteloos dat ze de ster is van de set, letterlijk en figuurlijk.

Wie is de vriend van Sterre Koning?

Na al die verleidelijke shots van Sterre Koning wil je natuurlijk weten of je nog een kans hebt. Wonder boven wonder kunnen we je goed nieuws geven! De knappe blondine is namelijk niet aan een gelukkige jongen gelinkt, ondanks de ongetwijfeld vele gegadigden. Met al de heerlijke plaatjes op Instagram kan het niet anders dat haar inbox barst van de enthousiaste fans, maar Sterre lijkt er niet in mee te gaan. Natuurlijk is een date met de bloedhete zangeres en actrice natuurlijk nooit gegarandeerd, maar een kans heb je zeker nog! En met een beetje geluk is dat het enige goede nieuws dat je nodig hebt. We raden je wel aan om er snel bij te zijn: na deze heerlijke foto’s kan het nooit lang meer duren totdat iemand de knappe zangers weet te verleiden!

Gelooft Sterre Koning in het christendom?

Daar komt wel nog één kanttekening bij: Sterre Koning is namelijk christelijk. In talloze interviews komt ze daar duidelijk mee naar voren en het lijkt dan ook een belangrijk deel van haar leven te zijn. Haar geloof komt in ieder geval ook in haar acteer- en presenteerklussen naar voren. Zo was ze recent te vinden op de EO Jongerendag, een christelijk evenement waarbij gelovige jongeren samen komen zingen. Tijdens het evenement trok Sterre alle aandacht naar zich toe met een regenboogvlag die op het podium was gegooid door een vriendin. Sterre vertelde aan Metronieuws: “Ik sta heel erg voor ‘iedereen moet zichzelf kunnen zijn’.” Tijdens het evenement tilde ze de vlag op en riep: “God houdt van iedereen en liefde is voor iedereen!”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.