Foto: Stefania Liberakakis knalt bijna uit haar topje voor de camera

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige zangeres Stefania Liberakakis heeft bijna voor een kleine rel gezorgd voor de camera, maar wist een ramp te voorkomen. 

Stefania Liberakakis is nog steeds even populair als tijdens haar optreden bij het Songfestival. fans hangen aan haar lippen. Dat merk je ook wel. Want elke video die de knappe zangeres maakt blaast gelijk helemaal op. Ook het videootje hieronder. Daar draagt Stefania een outfit die zo spannend is dat haar fans het niet meer helemaal aankunnen. Ze knalt bijna uit haar topje en dat weet ze maar net te verbergen. Ze stond bij de prmeiere van The Little Mermaid en het had weinig gescheeld of Stefania had alle mensen daar een hele andere show gegeven. Gelukkig weet Stefania de ramp te voorkomen en er een leuke avond van te maken.

Lees ook: Stefania Liberakakis maakt haar fans helemaal wild met foto in strak topje

De knappe zangeres Stefania Liberakakis heeft een bijzonder verleidelijke outfit aangetrokken

Als je het pakje van de zangeres zo ziet dan merk je wel dat ze flink haar best gedaan heeft om zo verleidelijk mogelijk over te komen. En dat is dan ook erg goed gelukt. De knappe brunette ziet er buitengewoon goed uit. Vooral haar ‘meiden’ staan er goed bij op de video. Met een outfit als deze weet Stefania precies wat voor effect ze heeft op de mannen thuis en om haar heen. En dat vindt ze waarschijnlijk helemaal niet erg. De pakjes van de knappe zangeres worden in ieder geval erg gewaardeerd. Stefania heeft er in Nederland daarom ook een hoop fans bijgekregen de laatste tijd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefania (@stefania_)

Stefania Liberakakis is erg goed in het dragen van verleidelijke pakjes

De knappe zangeres heeft een bijzonder talent. En dat is niet enkel zingen. Ze kan namelijk ook nog heel erg goed foto’s maken. En dat is natuurlijk best bijzonder. Dat doet ze niet altijd zelf, want soms staat ze voor de camera van een fotograaf om een mooie fotoshoot te doen, maar soms waagt ze zelf ook een poging. Dan maakt ze een mooie selfie of een leuke foto in de spiegel en die zijn eigenlijk net zo leuk als de professionele foto’s die je van Stefania kan vinden. Sterker nog, soms zijn die ook gewoon een stuk leuker, omdat je dan een klein beetje insight krijgt in het privéleven van de bijzonder knappe zangeres.

Stefania snoept van beide walletjes in Nederland en Griekenland

De zangeres heeft meerdere fanbases. Zowel in Nederland als in Griekenland heeft Stefania een grote groep volgers. En daarmee weet ze in beide landen toch wel flink aan populariteit te winnen. Tijdens het Songfestival destijds was dat natuurlijk een klein beetje gek om te zien. Want moesten we nou wel of niet juichen voor Stefania. Uiteindelijk hebben we het maar wel gedaan en het heeft goed uitgepakt voor Nederland. Want nu mogen we ook meegenieten van de prachtige Half-Griekse schoonheid. En dat was zonder het Songfestival waarschijnlijk niet gebeurd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...