Foto: Sophie Bouquet straalt in weinig verhullende jurk met vriendinnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet had het bijzonder goed naar haar zin. Ze mocht namelijk met een aantal vriendinnen naar de première van Costa! de film. 

Samen met haar vriendinnen uit Goede Tijden, Slechte Tijden en de rest van haar soap familie mocht prachtige actrice Sophie Bouquet een wel heel bijzondere première bijwonen. Ze mocht namelijk naar de opening van de film Costa! en dat was een flink feestje. Gelukkig heeft Sophie de foto’s nog om zich deze legendarische avond te herinneren. En daarop draagt e een weinig verhullend jurkje.

Lees ook: Foto: Sophie Bouquet verschijnt op werk met kapotte panty
Sophie in kort jurkje straalt op foto

Zoals je kan zien is Sophie echt de gangmaker van de première. Ze is er duidelijk op uit om een enorm leuke avond te hebben. Maar daarvoor moet ze natuurlijk wel goedgekleed op pad. En laat Sophie nu de ideale outfit hebben voor deze feestelijke avond. Een leuk, maar weinig verhullend jurkje om de rest van de zaal ook iets leuks te geven om naar te kijken, mocht de film tegenvallen. In haar jurkje kan Sophie makkelijk gaan en staan waar ze wil, ze is er lekker vrij in. De afterparty moet dan ook een groot feestje voor Sophie geweest zijn die in haar prachtige jurkje makkelijk wild kon dansen.

Sophie doet vaker lekker gek met vrienden voor foto

Dat Sophie vaker lekker gek doet met vrienden dat is bij de meeste van haar volgers nu ook wel bekend. Dat weten ze nog wel van die keer dat ze bijna op de camera ging staan tijdens het maken van een ludieke foto van onder. Sophie kon het toen ook niet laten om haar tong uit te steken, al is dat sowieso wel een beetje een handelsmerk van de knappe actrice. Er zijn namelijk een hoop foto’s terug te vinden, waarop de knappe Sophie staat met haar tong uit de mond. En dat zijn ook wel hele leuke foto’s om naar te kijken. Het is dus een goede zaak dat Sophie deze deelt.
Sophie heeft liefste soap familie

Sophie haar echte familie daar is niet zoveel over bekend, maar dat ze de liefste soap familie heeft, dat staat inmiddels wel vast. Ook buiten de set om ziet Sophie haar ‘familie’ regelmatig en dat zorgt voor een hoop mooie en leuke momenten. Sophie zou inmiddels ook moeilijk zonder haar nieuwe familie kunnen. Dat gaat wel voor een hoop bijzondere en emotionele momenten zorgen. Want wat gebeurt er als Sophie haar karakter plotseling uit haas gaat en de familie niet meer al hun scenes samen heeft? Is de band van haar surrogaat familie dan sterk genoeg om dat te overleven, of verwatert het contact dan weer. Vooralsnog zijn Sophie en haar soap familie echt vier handen op één buik.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!