Foto: Sophie Bouquet straalt in weinig verhullende jurk met vriendinnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet had het bijzonder goed naar haar zin. Ze mocht namelijk met een aantal vriendinnen naar de première van Costa! de film. 

Samen met haar vriendinnen uit Goede Tijden, Slechte Tijden en de rest van haar soap familie mocht prachtige actrice Sophie Bouquet een wel heel bijzondere première bijwonen. Ze mocht namelijk naar de opening van de film Costa! en dat was een flink feestje. Gelukkig heeft Sophie de foto’s nog om zich deze legendarische avond te herinneren. En daarop draagt e een weinig verhullend jurkje.

Lees ook: Foto: Sophie Bouquet verschijnt op werk met kapotte panty
Sophie in kort jurkje straalt op foto

Zoals je kan zien is Sophie echt de gangmaker van de première. Ze is er duidelijk op uit om een enorm leuke avond te hebben. Maar daarvoor moet ze natuurlijk wel goedgekleed op pad. En laat Sophie nu de ideale outfit hebben voor deze feestelijke avond. Een leuk, maar weinig verhullend jurkje om de rest van de zaal ook iets leuks te geven om naar te kijken, mocht de film tegenvallen. In haar jurkje kan Sophie makkelijk gaan en staan waar ze wil, ze is er lekker vrij in. De afterparty moet dan ook een groot feestje voor Sophie geweest zijn die in haar prachtige jurkje makkelijk wild kon dansen.

Sophie doet vaker lekker gek met vrienden voor foto

Dat Sophie vaker lekker gek doet met vrienden dat is bij de meeste van haar volgers nu ook wel bekend. Dat weten ze nog wel van die keer dat ze bijna op de camera ging staan tijdens het maken van een ludieke foto van onder. Sophie kon het toen ook niet laten om haar tong uit te steken, al is dat sowieso wel een beetje een handelsmerk van de knappe actrice. Er zijn namelijk een hoop foto’s terug te vinden, waarop de knappe Sophie staat met haar tong uit de mond. En dat zijn ook wel hele leuke foto’s om naar te kijken. Het is dus een goede zaak dat Sophie deze deelt.
Sophie heeft liefste soap familie

Sophie haar echte familie daar is niet zoveel over bekend, maar dat ze de liefste soap familie heeft, dat staat inmiddels wel vast. Ook buiten de set om ziet Sophie haar ‘familie’ regelmatig en dat zorgt voor een hoop mooie en leuke momenten. Sophie zou inmiddels ook moeilijk zonder haar nieuwe familie kunnen. Dat gaat wel voor een hoop bijzondere en emotionele momenten zorgen. Want wat gebeurt er als Sophie haar karakter plotseling uit haas gaat en de familie niet meer al hun scenes samen heeft? Is de band van haar surrogaat familie dan sterk genoeg om dat te overleven, of verwatert het contact dan weer. Vooralsnog zijn Sophie en haar soap familie echt vier handen op één buik.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...