Foto: Sophie Bouquet staat zonder kleding in verlaten gebouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

GTST-actrice Sophie Bouquet gaat een stapje verder met deze fotoshoot!

Sophie Bouquet gooit haren los in loods

De prachtige brunette is bezig met een heerlijke fotoshoot. Voor deze fotoshoot moet ze wel helemaal uit de kleren. Met hoge laarzen aan maakt ze het een stuk verleidelijker. In haar onderbroek staat ze voor de camera. Dat is nogal wat met de steeds meer dalende temperaturen in zo’n tochtig, verlaten gebouw! Je moet er wat voor over hebben, maar het eindresultaat mag er zijn. Haar volgers hoor je met deze heerlijke kiekjes ook niet klagen.

Sophie Bouquet is geslaagd voor haar rijbewijs

De prachtige brunette viert een klein feestje op haar sociale media. Ze laat namelijk weten dat ze voor haar rijbewijs is geslaagd! Haar rijschool, Rijschool Zarah, plaatst een foto van de vrolijke Sophie naast de lesauto. In grote, dikke letters staat er “Geslaagd!!” door de foto heen. De rijschool feliciteert de actrice en vertelt dat Sophie zelfs ontzettend goede complimenten kreeg van haar examinator. Sophie haar geluk kan niet meer op en dat is duidelijk te zien aan de foto. Ze poseert in een hartstikke leuke outfit met een broek waar haar rondingen goed in te zien zijn. Zelf zet ze bij de foto: “Jeeeeeeeej”. Het lijkt er dus op alsof de brunette trots is op zichzelf. Dat mag ook zeker, Sophie. Gefeliciteerd met je rijbewijs!

Sophie Bouquet deelt heerlijke foto’s zonder kleding

Het lijkt bijna normaal voor Sophie Bouquet om uit de kleren te gaan. Wanneer de knappe brunette een fotoshoot heeft, moet dit zonder kleding zijn. Ook nu weer ligt ze zonder enige kledij in bad. Logisch natuurlijk, anders worden je kleren zo nat… Het zorgt voor prachtige foto’s. Sophie weet wel hoe ze een kijker moet verleiden met haar blik. In de eerste foto kijkt ze alleen over haar schouder en niet de camera in. Dat maakt het erg mysterieus. Als je verder scrollt, zie je dat ze op geen enkele foto de camera in kijkt. Toch weet ze erg verleidelijk om zich heen te kijken terwijl de druppels van haar lijf af rollen. Alle kiekjes zijn een beetje oranje of geel getint waardoor ze een heel warm gevoel overbrengen. In de reacties gaan mensen helemaal los over het geweldig mooie koppie van de actrice: “Je bent om in te lijsten”, reageert iemand. Een ander zegt: “Schoonheid. Alleen voor jou kijk ik GTST”. Dat is wel een heel groot compliment natuurlijk. Je ziet er wederom prachtig uit, Sophie!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.