Foto: Sophie Bouquet gaat voor extreem laag topje in bloedhete zon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet is wel klaar met de hitte in Nederland. Om een beetje af te koelen trekt ze een topje aan dat extreem laag valt. 

De prachtige lage outfit van Sophie Bouquet

Sophie Bouquet is wel een beetje klaar met de hitte in Nederland. De actrice die je kent uit GTST wil niet meer de hele dag zwetend over straat. maar daar heeft ze wel een goede oplossing voor gevonden. De knappe brunette gaat namelijk nu gehuld in een luchtig topje. Dat topje is alleen wel een beetje laag uitgevallen, waardoor je goed zicht hebt op de mooie vormen van de aantrekkelijke actrice. Sophie vindt dat gelukkig niet zo erg. Ze is van zichzelf al een erg verleidelijke dame die trots is op haar goedgevormde lichaam. Sophie voelt dus niet de behoefte om zich meer te bedekken, daar is het trouwens ook veel te warm voor.

Lees ook: Video: GTST-actrice Sophie Bouquet danst in doorschijnend jurkje

Sophie Bouquet stelt open vraag met uitnodigende blik

Met haar vragende ogen stelt Sophie Bouquet op haar Instagram de vraag of er nog mensen naar Mystic Garden gaan. Sophie is daar namelijk naar onderweg en ze is benieuwd of ze nog fans tegen gaat komen. Ze is daarmee wel een van de weinige bekende Nederlanders, die het aanmoedigt om haar aan te spreken als je haar ziet. Sophie staat volledig open voor haar fans en vindt het altijd leuk om hen even te woord te staan. De knappe actrice kan dan ook enorm genieten van een goed gesprek of een complimentje onderweg. Alle mensen die ook naar Mystic Garden gingen hadden dus meer dan genoeg om naar te kijken met Sophie op het festival. Al was de muziek natuurlijk ook best in orde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Sophie Bouquet deelt zonnige reeks aan hete foto’s

De knappe actrice deelt een vrij zonnige reeks aan hele hete foto’s en die bevallen zeer goed onder haar volgers. De knappe actrice vindt het heerlijk om in de zon te zitten en rond te lopen en al helemaal als ze omringd is door vrienden en familie. En al die vrolijkheid moet natuurlijk gedeeld worden met haar volgers op Instagram. Sophie heeft op elk plaatje wel een bijzondere outfit aangetrokken, zodat de mensen op Instagram altijd wel wat bijzonders te zien hebben. Met haar mooie pakjes weet ze haar publiek flink te verrassen.

De verleidelijke foto’s van Sophie Bouquet zijn een feestje om naar te kijken

Met haar verleidelijke foto’s weet Sophie Bouquet wel het beste van zichzelf te laten zien. Ze heeft een ongelooflijk knap en aantrekkelijk lichaam, een erg zwoel gezicht en een heerlijk spontane persoonlijkheid die op de foto’s echt naar voren komt. Daarnaast is Sophie ook ontzettend goed in verleiden. De knappe actrice heeft dus meer dan genoeg om te laten zien op haar bijzondere foto’s. De knappe actrice weet dus wel goed hoe ze zichzelf in de spotlight moet zetten. En daar hoor je gelukkig niemand over klagen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.