Foto: Sophie Bouquet gaat voor extreem laag topje in bloedhete zon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet is wel klaar met de hitte in Nederland. Om een beetje af te koelen trekt ze een topje aan dat extreem laag valt. 

De prachtige lage outfit van Sophie Bouquet

Sophie Bouquet is wel een beetje klaar met de hitte in Nederland. De actrice die je kent uit GTST wil niet meer de hele dag zwetend over straat. maar daar heeft ze wel een goede oplossing voor gevonden. De knappe brunette gaat namelijk nu gehuld in een luchtig topje. Dat topje is alleen wel een beetje laag uitgevallen, waardoor je goed zicht hebt op de mooie vormen van de aantrekkelijke actrice. Sophie vindt dat gelukkig niet zo erg. Ze is van zichzelf al een erg verleidelijke dame die trots is op haar goedgevormde . Sophie voelt dus niet de behoefte om zich meer te bedekken, daar is het trouwens ook veel te warm voor.

Lees ook: Video: GTST-actrice Sophie Bouquet danst in doorschijnend jurkje

Sophie Bouquet stelt open vraag met uitnodigende blik

Met haar vragende ogen stelt Sophie Bouquet op haar Instagram de vraag of er nog mensen naar Mystic Garden gaan. Sophie is daar namelijk naar onderweg en ze is benieuwd of ze nog fans tegen gaat komen. Ze is daarmee wel een van de weinige bekende Nederlanders, die het aanmoedigt om haar aan te spreken als je haar ziet. Sophie staat volledig open voor haar fans en vindt het altijd leuk om hen even te woord te staan. De knappe actrice kan dan ook enorm genieten van een goed gesprek of een complimentje onderweg. Alle mensen die ook naar Mystic Garden gingen hadden dus meer dan genoeg om naar te kijken met Sophie op het festival. Al was de muziek natuurlijk ook best in orde.
Sophie Bouquet deelt zonnige reeks aan hete foto’s

De knappe actrice deelt een vrij zonnige reeks aan hele hete foto’s en die bevallen zeer goed onder haar volgers. De knappe actrice vindt het heerlijk om in de zon te zitten en rond te lopen en al helemaal als ze omringd is door vrienden en familie. En al die vrolijkheid moet natuurlijk gedeeld worden met haar volgers op Instagram. Sophie heeft op elk plaatje wel een bijzondere outfit aangetrokken, zodat de mensen op Instagram altijd wel wat bijzonders te zien hebben. Met haar mooie pakjes weet ze haar publiek flink te verrassen.

De verleidelijke foto’s van Sophie Bouquet zijn een feestje om naar te kijken

Met haar verleidelijke foto’s weet Sophie Bouquet wel het beste van zichzelf te laten zien. Ze heeft een ongelooflijk knap en aantrekkelijk , een erg zwoel gezicht en een heerlijk spontane persoonlijkheid die op de foto’s echt naar voren komt. Daarnaast is Sophie ook ontzettend goed in verleiden. De knappe actrice heeft dus meer dan genoeg om te laten zien op haar bijzondere foto’s. De knappe actrice weet dus wel goed hoe ze zichzelf in de spotlight moet zetten. En daar hoor je gelukkig niemand over klagen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!