Foto: Songfestival-zangeres S10 flirt openlijk met haar volgers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

S10 wil meer dit jaar dan alleen het songfestival winnen. De zangeres is hard op weg om ondertussen een levenspartner te vinden. Ze zoekt naar vrijwilligers op een bijzondere manier.

Alsof S10 het niet druk genoeg heeft met haar optredens en aankomende songfestival avontuur zoekt ze daarnaast ook nog even iemand om dat avontuur mee te delen. En zoals vele jongeren dit tegenwoordig doen, gaat het ook bij S10 allemaal online. Je eigen huis verlaten voor de ideale man hoeft al niet meer. Al zal ze tegenwoordig wel een keer het huis uit moeten voor haar Italiaanse avontuur.

S10 druk, maar beschikbaar

Deze zangeres moet, naast haar keel conditie op pijl houden door veel te zingen, ook nog haar Songfestival optreden promoten. Dit is al binnenkort. Maar S10 wil graag nog even iets extra’s meenemen ter ondersteuning richting Italië. Een partner die haar kan supporten bij winst, dan wel verlies. Dan zit je op Instagram tegenwoordig goed. Vooral als je zoveel volgers hebt die elke dag weer hun telefoon checken om te zien of S10, oftewel Stien den Hollander, nog in goede gezondheid is en of ze updates heeft over het aankomende festival. Dit keer dus geen updates, maar een liefdes verzoek aan haar fans, volgers. Eigenlijk iedereen die interesse heeft en de zangeres ziet zitten kan solliciteren.

S10 flirten

S10 sluit zich graag af met muziek

Je moet wel rekening houden met enkele ietwat vreemde eigenschappen van S10, naast dat je mee zal moeten naar Italië waarschijnlijk. Zo zit ze in stille ruimtes, zoals die bij haar thuis, alsnog in alle rust en stilte met earpods op. Om haar aandacht te trekken zal je dus even moeten zwaaien naar de zangeres. Misschien checkt ze nog even of ze wel goed genoeg klinkt of ze houdt gewoon niet van speakers. S10 zal natuurlijk wel in Italië rekening moeten houden met de mensenmassa. Al is ook daar, wat betreft de organisatie van het Songfestival, misschien iets op verzonnen.

S10 mag eventueel thuisblijven

Alle deelnemende landen aan het songfestival in Italië krijgen dit jaar de gelegenheid om “live” op te treden vanuit huis. Dit kan met behulp van het concept live on tape. Eerder, terug in 2021, zijn tapes ook al gebruikt nadat het Songfestival niet doorging in 2020 door corona. Mocht S10 dus toch een nieuwe partner hebben gevonden kan ze als smoesje een coronabesmetting gebruiken. Ze is vast de eerste niet die de griep hiervoor gebruikt.

De Diepte, het nummer van S10 dat de competitie moet verslaan, is  ook al opgenomen en klaar voor gebruik. Al zou de geboren entertainer en haar team vast liever naar Italië willen om echt live op te treden en Nederland te representeren. Laatst gaf Stien zelf nog aan erg “uit te kijken” naar het festival. Gelukkig maar!

Zangeres open voor een nieuw iemand?

Stien staat altijd open voor nieuwe manieren om zichzelf te vermaken, en blijkbaar mag iedereen meedoen met de lol wie wilt. Wanneer en hoe je haar precies kan bereiken om in levende lijve te reageren op het verzoek, is echter nog onbekend. Het blijft enkel bij het rondsturen van Instagram berichten, zo lijkt het. Of ze dan ook op tijd iemand vindt voor Italië om verder mee te flirten lijkt niet zo waarschijnlijk. Maar daar is S10 de komende tijd al druk zat mee en de nodige focus op het optreden is ook nodig. Dan is flirten via Instagram, op gepaste afstand en met oortjes, vast nog wel even genoeg voorlopig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!