Foto: Slurpende Trijntje Oosterhuis laat zich aan haar broek friemelen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Trijntje Oosterhuis is helemaal klaar voor Pasen. En dat laat ze blijken met een wel heel erg bijzondere foto. Kijk maar even mee. 

Slurpende Trijntje Oosterhuis maakt bijzondere foto

Eigenlijk zijn alle foto’s van Trijntje Oosterhuis bijzonder. De zangeres draait al even mee, maar elke foto die er van haar gemaakt wordt is nog steeds even mooi als de vorige. En dat zie je ook wel als je haar foto’s bekijkt. De prachtige brunette is misschien een jaartje ouder, maar zeker niet minder mooi geworden. Maar met de volgende foto weet ze al haar volgers achterover te blazen. Zo heb je Trijntje al even niet gezien. De foto weet in ieder geval veel los te maken bij haar volgers.

Lees ook: Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan
Er wordt flink gefriemeld aan Trijntje Oosterhuis

Trijntje loopt op de foto flink te slurpen en daardoor heb je in eerste instantie niet helemaal door wat er onderin de foto gebeurt. Maar er wordt ook nog eens flink gefriemeld aan de broek van de prachtige dame. En dat ziet er toch wel bijzonder uit. Trijntje heeft er zelf niet zo’n last van, die zit gewoon een beetje op haar gemak te poseren. De foto is gemaakt voor het magazine van Miljuschka Witzenhausen, dus dan weet je al dat het een leuke fotoshoot is geweest. Miljuschka staat bekend om haar verleidelijke foto’s, maar ook om haar humor. En die twee combineert ze graag. Grote kans dus dat de volledige shoot in het magazine dus nog even een stukje leuker is dan dit kleine voorproefje. Al is dit natuurlijk al erg fijn om naar te kijken.
Trijntje Oosterhuis is nog altijd een zeer aantrekkelijke dame

De prachtige zangeres gaat al even mee, maar lijkt wel ontzettend mooi ouder te worden. Zo zijn foto’s die ze nu maakt nog net zo interessant als foto’s die ze vroeger liet maken. Trijntje weet nog net zo goed hoe ze de juiste houdingen aan moet nemen om er op haar meest verleidelijk uit te zien. En dat merk je wel als je de foto’s bekijkt die de prachtige zangeres op Instagram zet. Daar weet ze haar publiek af en toe omver te blazen met haar schoonheid. Voor Trijntje is dat misschien niet zo bijzonder, maar haar volgers zijn er wel heel erg blij mee. En dat maakt dat het voor Trijntje ook leuk blijft om zoveel foto’s en filmpjes van zichzelf te maken. Ze krijgt daar namelijk hele goede reacties op.
Trijntje geeft bijzonder concert tijdens Pasen

Hoe Trijntje Oosterhuis haar Pasen doorbrengt? Ze heeft een heel bijzonder concert dat ze geeft. Daarin zingt ze liedjes uit het repertoire van haar vader. Ongetwijfeld dat er nog wel leuke foto’s en filmpjes verschijnen van dit bijzondere concert, dus daar kan je de komende tijd een beetje naar uitkijken. Trijntje weet zichzelf, en haar publiek, in ieder geval wel te vermaken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...