Foto: Sharon Pieksma toont de royale inhoud van haar openhangende jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bij bloedheet weer horen bloedhete outfits. Model Sharon Pieksma is het volledig met ons eens en geeft haar volgers héél wat lekkers om naar te kijken.

Bloedheet model Sharon Pieksma is één van onze favoriete figuren op Instagram. En hoe kan het ook anders? Met haar heerlijke eclectische stijl en volledige schijt aan de wereld verwend Sharon haar volgers met de pittigste plaatjes. Zo danst ze in doorzichtige catsuits en verschijnt ze in de kleinste badpakjes. Maar net als je dacht alles gezien te hebben zet Sharon je versteld met deze kittige festival-outfit. Want veel minder kleding dan dit kan haast niet…

Sharon Pieksma pronkt met spectaculair lijf in mooi setje

Als model weet je al dat Sharon Pieksma een spectaculair figuur heeft. Als internationaal bekende schoonheid kan het haast niet anders. En toch, als je haar dan zo op je scherm hebt staan… Dit plaatje doet dan toch echt je mond openvallen. Het bloedhete model lijkt namelijk niet te geloven in bedekkende topjes. Wij vragen ons af of haar bovenstukje überhaupt wel als een topje mag gelden! Op een gegeven moment is het gewoon ondergoed, toch? Hoe dan ook, Sharon schittert in het heerlijke setje. Het 28-jarige model genoot heerlijk van de hitte op het grootse Magnum festival en trok daarbij alles uit de kast. En het resultaat doet je echt watertanden. Sharon doet namelijk alle hoofden draaien in een strakke laaghangende broek en zéér onthullend topje. Het heerlijke kanten pakje doet echt wonderlijke dingen voor haar figuur. Je kan er echt niet van wegkijken!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Pieksma (@sherpieksma)

Sharon Pieksma leidt veel af met opvallend uiterlijk

Met onbedekte buik en openvallend jasje weet Sharon het nog net vol te houden in de bedrukkende hitte. Een grote zonnebril erbij en pikant klein topje laten haar nog een beetje afkoelen, al maakt ze er voor bijstanders wel een hete boel van. Je hart gaat spontaan sneller kloppen als je Sharon zo voorbij ziet paraderen. Met inkijk tot aan haar navel en een broek die wel op haar huid geschilderd lijkt lopen wij in ieder geval flink warm. Sharon lijkt zelf ook te genieten van haar heerlijke pakje. Zo poseert ze verleidelijk voor volgers en danst zelfs speels voor de camera. De bloedhete blondine maakt er een hete boel van en zal moeiteloos alle aandacht naar zich toegetrokken hebben. Wij hopen dat de bezoekers nog wat van de artiesten meegekregen hebben. Wij weten wel naar wie wij zouden kijken, namelijk!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Pieksma (@sherpieksma)

Sharon Pieksma gaat helemaal wild in loeistrak shirtje

En Sharon Pieksma maakt er wel vaker een hete boel van op festivals! Zo plaatste ze recent nog een pittig filmpje op haar Instagram waarbij ze alles helemaal losschudt op het podium. Het knappe model lijkt intens te genieten van de muziek en kan het daarbij ook niet laten mee te dansen. En met zo’n loeistrak shirtje erbij genieten wij onmiddellijk ook allemaal mee! De kers op de taart is dat Sharon ook nog eens voor strategische gaten in haar shirtje gekozen heeft. Zo mist alle stof bij haar borstkas, onder haar armen en bij haar middel. Je kan zowel van boven als van onderen bij haar topje naar binnen kijken en oh, wat een cadeautje is dat! Zeker als er dan van die lekkere dansmoves bij komen kijken… Wij beginnen spontaan te watertanden. Gelukkig voor ons is het festivalseizoen net begonnen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHARE (@share.musica)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.