Foto: Sensi Lowe maakt eiland onveilig in veel te strak pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sensi Lowe is momenteel aan het genieten van de warmte op Curaçao. Alleen zijn het de lokale inwoners die het warm krijgen, van Sensi natuurlijk. 

Het bloedmooie model Sensi Lowe is er even tussenuit. Dat viel ook wel te verwachten, want het weer in Nederland doet momenteel niet erg zijn best en in Curaçao schijnt gewoon vol de zon elke dag. Des te meer reden om daar lekker heen te gaan en de kou achter te laten. Maar Sensi weet het toch voor elkaar te krijgen om de temperatuur op het eiland nog even ietsje extra te laten stijgen. En dat doet ze door middel van haar prachtige, maar wel heel strakke outfit. Sensi valt goed op in haar roze pakje.

lees ook: Sensi Lowe knalt van je scherm op sfeervolle glitter foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sensi lowe (@sensilowe)

Het strakke, roze pakje van Sensi Lowe

Sensi heeft besloten om tijdens haar vakantie rond te lopen in een verrassend strak en roze pakje. Dat valt in ieder geval goed op. Als iemand Sensi dus kwijt is, dan weten ze waar ze naar uit moeten kijken. Maar is het Sensi om de aandacht te doen, of vindt ze het roze pakje oprecht heel erg leuk? Misschien is het een beetje van beide, want het is natuurlijk ook enorm leuk om gewoon eventjes in de schijnwerpers te staan. Sensi zal het dan ook vast niet erg vinden om allerlei complimenten over haar outfit te krijgen. Ze heeft wel gekozen voor een heel uitgesproken kleur. Maar blijkbaar houdt Sensi van roze, want het is niet de eerste keer dat ze zoiets aantrekt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sensi lowe (@sensilowe)

Sensi is een moderne Barbie, maar met karakter

Met haar roze kleertjes lijkt Sensi een klein beetje op een Barbie popje. Maar dat is niet zo erg, dat vindt ze zelf juist wel grappig. Alleen is Sensi wat moeilijker om mee te spelen dan de gemiddelde Barbie. Maar als je haar eenmaal veroverd hebt, dan is Sensi wel een van de meest interessante, knappe en leuke vrouwen die je ooit tegen gaat komen. Helaas zal je het waarschijnlijk moeten doen met bewonderen van een afstandje. Dat maakt haar een beetje de limited edition van de Barbie poppen. Die mag je ook alleen maar van ver bekijken. Gelukkig deelt Sensi genoeg leuke foto’s om het leed te verzachten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sensi lowe (@sensilowe)

Een grotere rol voor Sensi in Nederlandse televisie

Ze zit nog even op Curaçao en daar zit ze momenteel ook wel prima. Maar het is wel de droom van Sensi om in Nederland grotere dingen te mogen doen. Bijvoorbeeld haar eigen televisieprogramma presenteren. Dat zou Sensi echt helemaal het einde vinden. Hopelijk komen al haar dromen waar, want een beetje meer Sensi in je leven, dat doet niemand kwaad. Deze prachtige blondine weet namelijk iedereens dag op te vrolijken met haar leuke foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kijkers in shock door twee nieuwe actrices in House of the Dragon (HBO Max)

Er gaat een grote wisseling van de wacht plaatsvinden in de serie House of Dragon, de opvolger van Game of Thrones op HBO Max.

Foto: Patricia Paay wijst eindelijk boosdoeners aan na berucht ‘vies filmpje’

Patricia Paay kan eindelijk praten over het vervelende voorval met een 'vies filmpje' dat van haar opdook een aantal jaar geleden.

Foto: Sensi Lowe deelt diepgaand kiekje van openhangend jurkje

Sensi Lowe plaatst wel vaker prachtige foto's van zichzelf, maar meestal zijn ze niet zo diepgaand als het volgende kiekje!