Foto: Sensi Lowe laat haar enorme bloemkolen bijna ontsnappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sensi Lowe is absoluut niet vies van strakke pakjes en onthullende outfits, maar dit karige shirtje kan haar toeters bijna niet binnenhouden.

De bloedhete Sensi Lowe slaat weer toe! Van de 32-jarige schoonheid zijn we heel wat onthullende plaatjes gewend, maar met deze recente foto’s overtreft ze zichzelf. Mocht je de bloedhete blonde niet kennen van haar spectaculaire bloemkolen, heb je haar waarschijnlijk voorbij zien komen bij Voetbal International of Powned. Hoe dan ook: je kan absoluut niet om haar heen. Gelukkig wil je dat ook helemaal niet! Met haar piepkleine shirtjes en pikante plaatjes is er meer dan genoeg om van te smullen. Als je deze foto’s eenmaal gezien hebt weet je dat je Sensi nooit meer uit je feed wil missen.

Sensi Lowe weet haar vormen nog net te bedekken met piepklein topje

Met zulke heerlijke vormen zal Sensi Lowe het waarschijnlijk wel gewend zijn dat topjes wat beknellend uitslaan. Logisch dus ook dat ze haar dames zo veel mogelijk de vrijheid wil geven. De 32-jarige presentatrice laat namelijk niets aan de verbeelding over met haar pikante outfits. Ons hoor je absoluut niet klagen, want de resultaten zijn een feestje voor het oog. Zo ook deze heerlijke plaatjes. En je moet er snel bij zijn: de Amsterdamse schoonheid postte de schitterende fotootjes op haar Instagram verhaal. Gelukkig hebben wij ze nog voor je.

Sensi geeft extra aandacht aan prachtige vormen

In het fantastische kiekje is Sensi om van te smullen. Met zwoele glimlach en felrode lippen laat de beeldschone blonde de harten van al haar volgers sneller kloppen. En het diep uitgesneden shirtje helpt ook zeker mee! Haar vrouwelijke vormen knappen bijna uit het strakke topje en het doorzichtige zwarte stofje maakt het niet beter. Sensi lijkt er niets om te geven. De 32-jarige schoonheid spettert breed glimlachend van het scherm en leunt haar voorgevel zelfs op haar armen om er wat extra aandacht aan te geven. Sensi weet haarfijn wat haar fans wild maakt en lijkt daar schandalig gebruik van te maken. We genieten allemaal mee met de heerlijke plaatjes.

Sensi Lowe doet hoofden draaien in bijzonder strak shirtje

Sensi Lowe trekt wel vaker alle aandacht naar zich toe. Hoe kan het ook anders met zo’n spectaculair figuur? Sensi lijkt er in ieder geval intens van te genieten. Zo trok ze recent een opvallend jasje aan met daaronder een shirtje dat wel op haar huid getekend leek zo strak. Het dunne bovenstuk liet echt niets aan de verbeelding over en je kan fantastisch meegenieten met haar heerlijke vormen. Met het knalroze jasje en korte rokje erbij zal Sensi moeiteloos alle hoofden hebben doen draaien. Fans lijken er op Instagram ook zeer van te spreken te zijn. “Allemachtig Prachtig!😍”, lijkt de meest voorkomende reactie te zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sensi lowe (@sensilowe)

Sensi Lowe laat fans bij haar strakke jurkje naar binnen gluren

Ook de overige Instagram foto’s van Sensi Lowe laten duidelijk zien dat je te maken hebt met een bloedmooie vrouw. Naast dat ze al meerdere keren verkozen is tot één van de mooiste vrouwen van Nederland spreken de foto’s ook gewoon voor zich. Ook deze heerlijke fotoshoot in een kleurrijk bloemenjurkje is er één voor de tijden. Sensi buigt verleidelijk voorover en geeft daarmee haar fans vol zicht op haar spectaculaire toeters. Ook de rest van het jurkje laat weinig aan de verbeelding over, al hoor je ons daar absoluut niet over klagen. Wat een cadeautje voor fans is dit dan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sensi lowe (@sensilowe)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...