Foto: Sensi Lowe laat flinke jongens zien tegen verveling

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sensi Lowe heeft het ultieme middel gevonden tegen verveling, namelijk haar eigen prachtige . En dat deelt ze graag. 

Dit zet Sensi Lowe in tegen haar verveling

Je kan veel zeggen over Sensi Lowe, maar niet dat de dame saai is. Toch zijn er momenten dat ook Sensi zich enorm aan het vervelen is. En dan moet je iets verzinnen om die verveling tegen te gaan. Gelukkig heeft Sensi daar een goed antwoord op gevonden. De prachtige blondine heeft een aantal foto’s van zichzelf gemaakt en die zijn stuk voor stuk zo intrigerend, dat ze zeker helpen tegen de verveling. De knappe blondine heeft eigenhandig er voor gezorgd dat niet alleen zij, maar heel mannelijk Nederland, zich vandaag niet hoeft te vervelen. Want met een foto van Sensi Lowe is er genoeg te zien om jezelf geïnteresseerd te houden.

Lees ook: Foto: Strak pakje Sensi Lowe laat niks aan de verbeelding over

De flinke joekels van Sensi Lowe

Sensi Lowe is niet bang om haar in de strijd te gooien. Integendeel, ze vindt het juist fijn als mensen haar complimentjes geven over hoe knap ze eruit ziet. Sensi trekt ook vaak outfits aan waardoor haar en zeker haar flinke joekels, goed uitkomen. Al zijn er voor Sensi waarschijnlijk weinig kledingopties waar dat niet in gebeurt. Maar in plaats van daarover te zeuren, besluit Sensi om haar vol te omarmen en mooie foto’s te maken. En daar wordt iedereen een stuk blijer van.

Sensi Lowe trekt gekken bekken tijdens spontane fotoshoot

Op haar verveelde foto’s trekt Sensi de gekste bekken om zichzelf maar een beetje af te kunnen leiden. Of het echt werkt valt moeilijk te zeggen, maar het ziet er in ieder geval heel erg leuk uit. Sensi weet met haar gekke bekken voor een heleboel mensen de dag flink op te vrolijken. Van een verbaasde blik naar haar tong uit haar mond, Sensi trekt verschillende bijzondere blikken. Eén foto van Sensi laat gelijk een glimlach op je gezicht toveren. Behalve dat de knappe blondine erg verleidelijk is, heeft ze ook nog eens een super warme en vrolijke persoonlijkheid. Daarmee laat Sensi iedereen stralen.
Moet Sensi Lowe vaker foto’s delen op social media?

Een tijdje terug plaatste Sensi deze foto op Instagram met de vraag of ze vaker foto’s moest delen. Ze vindt regelmatig foto’s terug die ze wel gemaakt heeft, maar nooit heeft gedeeld. En die foto’s zien er dan eigenlijk ook gewoon heel erg leuk uit, dus het is dan zonde dat die nooit geplaatst zijn. Sensi Lowe zou dus zeker vaker van die mooie foto’s van zichzelf moeten plaatsen. Of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren is altijd maar de vraag, maar ze is in ieder geval bereidt om iets meer van zichzelf te delen. Haar volgers staan daar in ieder geval wel om te springen. Die vinden het alleen maar fijn als Sensi meer van zichzelf laat zien op social media.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?

Dilan Yesilgöz bekroont 10-jarige politieke carrière met prachtige foto van piepjong evenbeeld

Dilan Yesilgöz heeft wat te vieren. Tien jaar geleden had zij namelijk met de VVD een nieuwe fractie geïnstalleerd. Dit viert ze door ons een foto te laten zien van zichzelf, maar dan tien jaar geleden!