Foto: Sensi Lowe laat al haar vormen zien in superkort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het knappe model Sensi Lowe heeft maar weer eens een nieuwe foto gedeeld en deze keer ziet ze er daar verleidelijker op uit dan ooit.

Knap model Sensi Lowe heeft heerlijk jurkje aan

Sensi Lowe is al jaren een van de meest favoriete modellen van Nederland. Sinds haar rol bij VI is ze ongekend populair bij de Nederlandse mannen. Sensi heeft dan ook veel om van te houden, en dan hebben we het niet alleen over haar rijkelijk gevulde shirtjes. De rest van het van Sensi is namelijk ook gewoon ontzettend verleidelijk en aantrekkelijk. Maar daar hoor je mensen wat minder over. Tijd dus om dat wat meer in het zonnetje te zetten. En dat kan natuurlijk het beste met een prachtige foto. Op de foto hieronder draagt Sensi Lowe een blauw jurkje dat zo kort is, dat je er alleen maar van kan genieten. En dat is natuurlijk wel even het bekijken waard.

Lees ook: Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje
De knappe vormen van Sensi Lowe

Natuurlijk praat iedereen voornamelijk over wat Sensi aan de voorkant heeft zitten, maar daardoor vergeet je dat deze dame nog andere kwaliteiten heeft die ook ontzettend leuk zijn om te zien. Zo heeft ze een prachtig dat goed in vorm is. En natuurlijk mogen haar kadetjes er ook zijn. Op de foto hierboven heeft Sensi geprobeerd om al haar sterke kanten in één keer naar voren te laten komen. Ze poseert een beetje van de zijkant, zodat je zicht hebt op al haar mooie kanten. En ze heeft speciaal voor de foto een strak en superkort rokje aangetrokken zodat elke centimeter van haar goed uit de verf komt. Sensi weet met haar foto ook heel wat los te maken bij haar volgers, want in de reacties onder de foto wordt ze overladen met lieve berichtjes. De blondine heeft dus duidelijk de juiste look gekozen, want unaniem wordt de jurk geprezen door haar volgers.
Sensi deelt meer foto’s en video’s van mooie vakantie

De foto in de blauwe jurk is gemaakt tijdens een welverdiende vakantie van het knappe model. Maar het is natuurlijk niet de enige foto of video die gemaakt is tijdens die tijd. En om haar volgers ook een beetje mee te kunnen laten genieten heeft Sensi een video op haar Instagram gedeeld met daarin alle hoogtepunten van haar tripje. Zo kan je precies zien wat Sensi allemaal beleefd heeft en ben je weer helemaal op de hoogte. Ook kan je genieten van alle spannende pakjes die de knappe blondine tijdens haar vakantie heeft aangetrokken. Sensi vindt het wel fijn om een beetje verleidelijk over te komen op de foto en ze maakt dan ook graag een paar mooie kiekjes voor haar volgers. Sensi staat zelfverzekerd in haar schoenen en is hartstikke trots op haar . En dat mag de hele wereld weten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!