Foto: Sensi Lowe laat al haar vormen zien in superkort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het knappe model Sensi Lowe heeft maar weer eens een nieuwe foto gedeeld en deze keer ziet ze er daar verleidelijker op uit dan ooit.

Knap model Sensi Lowe heeft heerlijk jurkje aan

Sensi Lowe is al jaren een van de meest favoriete modellen van Nederland. Sinds haar rol bij VI is ze ongekend populair bij de Nederlandse mannen. Sensi heeft dan ook veel om van te houden, en dan hebben we het niet alleen over haar rijkelijk gevulde shirtjes. De rest van het lichaam van Sensi is namelijk ook gewoon ontzettend verleidelijk en aantrekkelijk. Maar daar hoor je mensen wat minder over. Tijd dus om dat wat meer in het zonnetje te zetten. En dat kan natuurlijk het beste met een prachtige foto. Op de foto hieronder draagt Sensi Lowe een blauw jurkje dat zo kort is, dat je er alleen maar van kan genieten. En dat is natuurlijk wel even het bekijken waard.

Lees ook: Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sensi lowe (@sensilowe)

De knappe vormen van Sensi Lowe

Natuurlijk praat iedereen voornamelijk over wat Sensi aan de voorkant heeft zitten, maar daardoor vergeet je dat deze dame nog andere kwaliteiten heeft die ook ontzettend leuk zijn om te zien. Zo heeft ze een prachtig lichaam dat goed in vorm is. En natuurlijk mogen haar kadetjes er ook zijn. Op de foto hierboven heeft Sensi geprobeerd om al haar sterke kanten in één keer naar voren te laten komen. Ze poseert een beetje van de zijkant, zodat je zicht hebt op al haar mooie kanten. En ze heeft speciaal voor de foto een strak en superkort rokje aangetrokken zodat elke centimeter van haar lichaam goed uit de verf komt. Sensi weet met haar foto ook heel wat los te maken bij haar volgers, want in de reacties onder de foto wordt ze overladen met lieve berichtjes. De blondine heeft dus duidelijk de juiste look gekozen, want unaniem wordt de jurk geprezen door haar volgers.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sensi lowe (@sensilowe)

Sensi deelt meer foto’s en video’s van mooie vakantie

De foto in de blauwe jurk is gemaakt tijdens een welverdiende vakantie van het knappe model. Maar het is natuurlijk niet de enige foto of video die gemaakt is tijdens die tijd. En om haar volgers ook een beetje mee te kunnen laten genieten heeft Sensi een video op haar Instagram gedeeld met daarin alle hoogtepunten van haar tripje. Zo kan je precies zien wat Sensi allemaal beleefd heeft en ben je weer helemaal op de hoogte. Ook kan je genieten van alle spannende pakjes die de knappe blondine tijdens haar vakantie heeft aangetrokken. Sensi vindt het wel fijn om een beetje verleidelijk over te komen op de foto en ze maakt dan ook graag een paar mooie kiekjes voor haar volgers. Sensi staat zelfverzekerd in haar schoenen en is hartstikke trots op haar lichaam. En dat mag de hele wereld weten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...