Foto: Sensi Lowe kan inhoud van haar jurkje nauwelijks in bedwang houden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sensi Lowe heeft een foto online gezet waar haar volgers nu al ontzettend van smullen. Haar jurkje lijkt wel wat aan de kleine kant.

De inhoud van het jurkje van Sensi Lowe valt bijna naar buiten

De blondine heeft een jurkje aangetrokken waar je alleen maar van kan smullen, maar het zit wel wat aan de strakke kant. Het jurkje is in het midden nog een klein beetje open, waardoor je een prachtig zicht hebt. De dame komt erg goed over op dit mooie plaatje. Met haar zwoele blik weet ze ook gelijk iedereen die de foto ziet helemaal gek te maken. Sensi Lowe heeft weer een echte knaller van een foto te pakken.

Sensi Lowe ziet er op deze manier het best uit

Sensi ziet er meestal het beste uit wanneer zij dit soort jurken aanheeft. Dat complimenteert haar het beste. Een goed jurkje zorgt er dan ook voor dat ze goed uit de verf komt. Ze moet alleen wel vaak oppassen dat ze niet te ver gaat. Haar jurk staat namelijk onder hoogspanning!

Het favoriete jurkje van Sensi Lowe

Sensi Lowe heeft één jurkje dat ze liever draagt dan alle andere jurkjes in haar kast. Ze heeft hem namelijk al meerdere keren laten zien op social media. En het jurkje ziet er ook bijzonder goed uit, dus het is erg logisch dat de blondine daar graag in rondloopt. Het roze jurkje van Sensi heeft een gekartelde onderkant, die ook nog eens uiteen loopt. Het ziet er wel heel erg spannend uit zo allemaal. Je krijgt nog eens wat extra te zien van de benen van Sensi in dit pakje.

Sensi Lowe is een natuurtalent

De knappe blondine is ontzettend goed in haar volgers op de kast jagen. Dat merk je wel aan de foto’s die ze in haar favoriete jurkje neemt. De blondine houdt er van om een beetje haar volgers gek te maken. Daarom zet ze ook zo’n mooie blik op en neemt ze een goede houding aan in haar jurkje. Ze weet zich op die manier onweerstaanbaar te maken. Er zijn vele mannen in Nederland die graag wel een keer een dagje weg zouden willen met Sensi en daar een hoop voor over hebben. En hoe meer van dit soort foto’s ze post, des te hoger dat aantal mannen wordt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!