Foto: Sensi Lowe kan inhoud van haar jurkje nauwelijks in bedwang houden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sensi Lowe heeft een foto online gezet waar haar volgers nu al ontzettend van smullen. Haar jurkje lijkt wel wat aan de kleine kant.

De inhoud van het jurkje van Sensi Lowe valt bijna naar buiten

De knappe blondine heeft een jurkje aangetrokken waar je alleen maar van kan smullen, maar het zit wel wat aan de strakke kant. Dat kan je zien aan haar geweldige troeven. Die kunnen namelijk nauwelijks in bedwang gehouden worden. het jurkje is in het midden nog een klein beetje open, waardoor je een prachtig zicht hebt op het aantrekkelijke lichaam van Sensi Lowe. De knappe dame komt erg verleidelijk over op dit mooie plaatje. Met haar zwoele blik weet ze ook gelijk iedereen die de foto ziet helemaal wild te maken. Sensi Lowe heeft weer een echte knaller van een foto te pakken.

Lees ook: Foto: Sensi Lowe laat je mond openvallen met foto van enorme troeven

Sensi Lowe ziet er het beste uit in strakke jurkjes

De knappe blondine ziet er meestal het beste uit wanneer zij strakke jurkjes aan heeft. Dat complimenteert haar lichaam het beste. De aantrekkelijke presentatrice heeft nou eenmaal een ontzettend aantrekkelijk lijf, helemaal vanwege haar prachtige vrouwelijke vormen. Een goed jurkje zorgt er dan ook voor dat het lichaam van Sensi goed uit de verf komt. Ze moet alleen wel vaak oppassen dat ze niet een te strak jurkje draagt. Die hebben namelijk nog wel eens moeite met haar troeven binnen het jurkje te houden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sensi lowe (@sensilowe)

Het favoriete jurkje van Sensi Lowe

Sensi Lowe heeft één jurkje dat ze liever draagt dan alle andere jurkjes in haar kast. Ze heeft hem namelijk al meerdere keren laten zien op social media. En het jurkje ziet er ook bijzonder goed uit, dus het is erg logisch dat de knappe blondine daar graag in rondloopt. Het roze jurkje van Sensi heeft een spannend gekartelde onderkant, die ook nog eens uiteen loopt. Het ziet er wel heel erg spannend uit zo allemaal. Je krijgt nog eens wat extra te zien van de benen en heupen van Sensi in dit spannende pakje. Het valt zo nog meer op wat voor een aantrekkelijke dame Sensi eigenlijk is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sensi lowe (@sensilowe)

Sensi Lowe is een natuurlijke verleidster

De knappe blondine is ontzettend goed in verleiden. Dat merk je wel aan de foto’s die ze in haar favoriete jurkje neemt. De aantrekkelijke blondine houdt er van om een beetje haar volgers te verleiden. Daarom zet ze ook zo’n zwoele en intieme blik op en neemt ze een beetje een verleidelijke houding aan in haar jurkje. De prachtige dame weet op die manier zichzelf onweerstaanbaar te maken. Er zijn vele mannen in Nederland die graag wel een keer een dagje weg zouden willen met Sensi en daar een hoop voor over hebben. En hoe meer van dit soort foto’s ze post, des te hoger dat aantal mannen wordt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.