Foto: Sensi Lowe deelt uitdagend kiekje in open jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sensi Lowe is een van de meest uitdagende vrouwen van het land, maar nu doet ze er expres een schepje bovenop. 

Oh die Sensi Lowe toch ook. De knappe blondine heeft een erg prominente hobby in haar leven en dat is het plaatsen van ongelooflijk knappe foto’s van zichzelf. De blondine is daar zelfs zo goed in geworden, dat er maar weinig vrouwen zijn binnen Nederland die haar daar zo goed in na kunnen doen. Sensi plaatst de ene na de andere knappe foto van zichzelf. Het wordt haar volgers dan soms wel eens te heet onder de voeten. met dit warme weer helpen de verleidelijke foto’s van Sensi nu niet echt. Maar welkom zijn ze wel. Voor haar nieuwste foto heeft Sensi een verleidelijk jurkje aangetrokken, dat wel heel veel weg geeft.

Lees ook: Foto: Beeldschone Sensi Lowe laat zich van haar beste kanten zien

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sensi lowe (@sensilowe)

Sensi Lowe maakt indruk in roze, open jurkje

Het open jurkje van Sensi maakt onder haar volgers zeker wel indruk. het nogal open kledingstuk laat meer van Sensi zien dan je zou verwachten bij zo’n lief, roze jurkje. Maar stiekem is het gewoon een enorm verleidelijk pakje. En dat staat Sensi natuurlijk bijzonder goed. De altijd aantrekkelijke blondine vindt het ook helemaal niet erg om wat meer van zichzelf te laten zien. Ze trekt er zelfs een gekke bek bij. Waarschijnlijk vindt Sensi het alleen maar leuk om een beetje verleidelijke foto’s te maken voor haar volgers. Dat mag soms ook wel. Haar volgers steunen Sensi door dik en dun en verdienen af en toe ook wel een klein cadeautje. En Sensi begrijpt dat als geen ander. Dus trakteert ze haar volgers op een bijzonder mooi plaatje. Dat zal de komende tijd nog wel op hun netvlies staan. En zo is iedereen weer gelukkig. De roze jurk was absoluut een goede keuze van Sensi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sensi lowe (@sensilowe)

Sensi laat haar beste kant zien in fleurige jurk

Als Sensi naar een festival gaat dan probeert ze toch zichzelf een klein beetje minder expliciet te kleden. Dat zorgt er namelijk voor dat ze makkelijker van het festival kan genieten, zonder dat ze continu lastig gevallen wordt. Natuurlijk mag Sensi zich kleden hoe ze zich wil, en gelukkig doet ze dat ook, maar Sensi weet dat ze wat meer aandacht krijgt met een jurk die wat meer open is, dan een meer verhullende jurk. En dus loopt Sensi op bovenstaande foto rond in een vrolijke, mooie, maar iets minder onthullende bloemetjesjurk. Natuurlijk laat Sensi zich nog steeds van haar beste kant zien, waardoor je als volger van Sensi meer dan genoeg hebt om van te genieten. De jurk is alleen wat meer bescheiden dan haar roze exemplaar. Maar soms is een beetje verhulling goed. Dat laat je smachten naar meer. Sensi is met haar beschaafde jurk dus eigenlijk nog veel meer aan het verleiden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...