Foto: Schaatsster Joy Beune draagt helemaal niks achter knalroze velletje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Joy Beune heeft een heerlijk roze velletje aan, maar is vergeten daar iets onder aan te trekken. En dat ziet er zeer bijzonder uit.

De heerlijke fotoshoot van schaatsster Joy Beune

Speciaal voor de Linda mocht Joy Beune op de foto. En dat zag er natuurlijk wel heel bijzonder uit. De knappe schaatsster heeft een ongelooflijk goed lichaam, wat haar al een heel legioen aan fans heeft opgeleverd. En die stonden allemaal klaar om de nieuwe plaatjes van Joy te kunnen bekijken. En wat een plaatjes zijn het geworden. De foto die op de voorkant van het magazine komt is misschien nog wel de meest bijzondere. Daar heeft Joy namelijk helemaal niks aangetrokken. Ze staat achter een roze velletjes, waar ze zo doorheen lijkt te zijn gekomen, maar verder draagt ze helemaal niks. En dat ziet er natuurlijk wel heel erg spannend uit. Haar fans zijn in ieder geval flink onder de indruk van het mooie plaatje. Het levert Joy Beune een flinke lading aan complimentjes op.

Lees ook: Schaatsster Joy Beune laat haar tong het werk doen op foto met vriendin

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy Beune (@joybeune)

Al eerder deelde Joy Beune een aantal mooie foto’s uit de Linda

De knappe schaatsster is duidelijk zeer trots op haar shoot in de Linda. Dat blijkt wel uit het feit dat Joy Beune zo veel mogelijk van de foto’s die in het magazine komen wil delen met haar fans. Op Instagram deelde ze eerder al een aantal van de foto’s die voor het blad genomen waren. En die foto’s zagen er natuurlijk ontzettend leuk uit. Die lieten Joy Beune weer eens van een hele andere kant zien. De foto’s kan je hieronder nog even een keertje bekijken als je ze gemist had. Want die wil je echt een keertje gezien hebben, zo verleidelijk staat Joy Beune er op.

De zeer verleidelijke vormen van schaatsster Joy Beune

Op de foto’s hieronder kan je goed zien waarom zoveel mensen echt helemaal weg zijn van de knappe blondine. Joy Beune weet met haar verleidelijke lichaam het hele internet voor zich te winnen. Dat doet ze door de meest spannende pakjes aan te trekken. En die pakjes laten vooral erg veel zien van de vrouwelijke vormen van de knappe schaatsster. Joy heeft ook ontzettend veel moois om naar te kijken. Dat valt in haar schaatspakje soms iets minder op. Natuurlijk laat zo’n pakje ook wel elke vorm van het knappe lichaam van Joy Beune zien, maar het legt niet zo de aandacht op haar knappe vormen als deze foto’s.

Lees ook: Foto: Joy Beune laat haar goedgevulde topje zien tijdens gewaagde shoot in Linda

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy Beune (@joybeune)

Joy Beune verleidt graag haar volgers

De knappe blondine vindt het heerlijk om dit soort spannende plaatjes te maken voor haar volgers. Dan kan ze zichzelf weer eens van een hele andere kant laten zien namelijk. Joy Beune heeft een hele verborgen spannende kant die normaal niet zo snel naar boven komt, maar met dit soort shoots opeens weer wel. En daarom zou de aantrekkelijke blondine nog veel meer van dit soort leuke fotoshoots moeten doen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy Beune (@joybeune)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?