Foto: Schaatsster Femke Kok buigt ontzettend diep voorover en maakt haar volgers warm

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De prachtige schaatsster Femke Kok heeft even laten zien online waar ze toe in staat is. Een mooie warmloper voor het WK. 

Femke Kok draait alvast warm voor het WK Sprint van komend weekend. Femke is sprint-expert, dus dit is haar kans op de laatste gouden medailles van het seizoen. De mooie schaatsster is wel een van de betere die Nederland te bieden heeft. En dat zegt wat, want Nederland heeft alleen maar talent als het om het vrouwenschaatsen aankomt. Met al die Nederlandse toptalenten hoeven we ons de komende jaren eigenlijk op geen enkel toernooi echt zorgen te maken. Het staat dus eigenlijk ook al stiekem vast dat Femke kok gaat winnen op haar toernooi. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ze niet moet oefenen. En daarom is ze druk bezig op het ijs. Haar volgers vinden dat alleen maar leuk om te zien.

De schaatspakjes van Femke Kok zijn gemaakt voor mooie foto’s

De leuke pakjes die Femke aan moet op het ijs zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens heel erg leuk om naar te kijken. De mooie schaatsster heeft altijd wel een strak pakje aan, wat ervoor zorgt dat je als volger van deze mooie dame goed zicht hebt op haar geweldig vormen. En dat bedoelen we niet hoe ze het doet op het ijs, maar eerder haar ontzettend fijne figuur. Dat is toch mooi om te zien op de foto? Femke kan ook moeilijk een slechte foto maken. Elk plaatje dat ze schiet, ziet er eigenlijk meteen goed uit. En dat is natuurlijk wel bijzonder. Bijna net zo bijzonder al al die gouden medailles van de schaatsster.

Femke neemt met minder dan goud geen genoegen

De mooie schaatsster weet wat ze wil en is niet bereid om voor minder het ijs op te gaan. Ze staat daar om te laten zien dat ze op de sprint de beste schaatsster van Nederland is. Op het aankomende WK is dan ook weer de verwachting dat Femke de concurrentie ver achter zich laat. Met haar flinke bak aan talent weet ze die verwachting meestal ook wel weer waar te maken. Met haar mooie foto’s houdt ze in ieder geval haar fans ook enthousiast. Die kunnen haast niet wachten om de mooie schaatsster in actie te zien. Femke Kok is vastberaden om te laten zien waar ze van gemaakt is en weer te bewijzen dat ze de absolute koningin van de sprint is.

Tussendoor schiet Femke Kok ook nog leuke plaatjes

Natuurlijk is de schaatsster bezig met het trainen voor het opkomend WK. Maar gelukkig heeft ze ook nog genoeg tijd tussendoor om een aantal mooie foto’s voor haar volgers te kunnen maken. De fijne schaatsster weet op die manier haar vele fans ook tevreden te houden. Met haar mooie plaatjes, waarin Femke vaak te zien is in hele leuke outfits die het beste van haar laten zien, zijn haar fans enorm tevreden. De mooie schaatsster kan in hen ogen eigenlijk al niets meer mis doen. En als je de foto’s van Femke ziet, moet je ze wel gelijk geven.

Meer zien van Femke Kok kan op Instagram

Als je nou nog meer van Femke Kok wil zien, dan moet je even naar Instagram toe. Daar staan namelijk nog veel meer mooie foto’s van deze leuke dame.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...