Foto: Schaatsster Antoinette de Jong zet knap zusje voor schut op het ijs

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Antoinette de Jong is niet de enige schaatsster in de familie. Maar ze kan het niet laten om haar jongere zusje even voor schut te zetten. 

Schaatsster Antoinette de Jong heeft een knap jonger zusje

Veel mensen zullen het misschien niet weten, maar Antoinette de Jong, een van de beste schaatssters van het land, heeft een jonger zusje dat ook graag op het ijs staat. Michelle is haar naam en ze ziet er net als haar oudere zus beeldschoon uit. Wel vindt Antoinette het af en toe nodig om haar jongere zusje een beetje te plagen. Waar zijn de feestdagen anders ook voor? Dat doet ze in dit leuke en spontane filmpje, waar ze achter haar zusje aan schaatst.

Lees ook: Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

Antoinette de Jong heeft een ontzettend knap zusje

Wie had dat gedacht? Binnen de familie de Jong zijn er meerdere knappe dames aanwezig. Want ook het jongere zusje van Antoinette, Michelle de Jong, is een ongelooflijk knappe dame. Je zal haar vaak zien in haar strakke schaatspakje, en dat vindt niemand nu heel erg, maar ook buiten het ijs om ziet Michelle er erg mooi uit. Kijk maar naar de foto’s die ze op haar Instagram account heeft staan. Daar zitten een paar regelrechte pareltjes tussen. De appel valt in dit geval niet ver van de boom, want de familie de Jong is gezegend met goede genen. Beide zusjes zien er namelijk beeldschoon uit.

Antoinette de Jong heeft serieuze competitie van knap zusje

Het gevaar komt altijd uit een richting die je niet verwacht en voor Antoinette is dat dus haar zusje. Michelle de Jong is namelijk een zeer aantrekkelijke, lieve, getalenteerde en verleidelijke dame die haar oudere zus nog wel eens van de troon kan stoten als meest populaire schaatsster in de familie. De zusjes lijken elkaar enorm te mogen, dus zal er waarschijnlijk weinig onderlinge competitie zijn. Maar houd je ogen de komende tijd in ieder geval gericht op Michelle. Het jongere zusje van Antoinette de Jong is namelijk ook enorm bijzonder.

Antoinette de Jong komt warmpjes de winter door aan de foto’s te zien

Als een doorgewinterde schaatsster weet Antoinette de Jong wel hoe ze zichzelf warm moet houden. Ze kleed zich erg warmpjes aan voordat ze naar buiten gaat, maar let wel op dat ze er zelfs met al die extra laagjes nog steeds prachtig uit ziet. De knappe schaatsster ziet er altijd goed uit op foto’s. Ze heeft van die prachtige diepe ogen, waar je uren in kan verdwalen. Maar ook haar lieve lach helpt erg mee. Er zijn weinig mensen die naar een foto van Antoinette kunnen kijken en niet een klein beetje verliefd worden op deze prachtige schaatsster.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!