Foto: Schaatsster Antoinette de Jong toont troeven in superstrakke sportlegging

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Redheads weten hoe ze het leven leuk kunnen houden, zo gaat het gezegde. En Antoinette de Jong weet in ieder geval wel hoe ze haar volgers blij kan maken.

De killer benen van Antoinette de Jong

De Nederlandse topschaatssters staan zeker bekend om hun snelheid en talent, maar velen volgen het schaatsteam toch om hun overvloed aan beeldschone dames. Dat Antoinette de Jong een knaller op het ijs is, dat weten we allemaal. Ze zet topprestatie na topprestatie neer en schittert in strakke schaatspakjes op de baan. Op Instagram gaf de 28-jarige Friezin haar volgers een kijkje in haar sportroutine. Nou weten we waar haar killer benen vandaan komen.

Antoinette de Jong showt afgetrainde kadetjes in strakke sportpakjes

Antoinette de Jong is onderhand één van de grote Nederlandse schaatssters. Zowel op de Olympische spelen als op WK’s steelt Antoinette de show en hengelt ze medaille na medaille binnen. En fysiek moet je daarvoor natuurlijk op je piek zijn. Antoinette werkt ook knetterhard voor haar topfitte lijf en dat toont zich in afgetrainde kadetjes en een strakke middel. De bloedmooie schaatsster heeft er ook geen enkele moeite mee om haar lijf te showen. Op Instagram verwent ze fans regelmatig met onthullende shots in en onthullende plaatjes op de schaatsbaan. En net zoals Antoinette bekend staat om haar speelse persoonlijkheid en open houding geeft de roodharige topsporter graag een kijkje in haar sportroutine. Haar superstrakke sportkleding laat weinig aan de verbeelding over. Antoinette werkt hard voor haar en dat mag ze natuurlijk ook laten zien. Met een close-up van haar ronde troeven springt de schaatsster op en neer en kijkt ze besluitvaardig in de spiegel. Antoinette lijkt goed te weten waar haar kracht vandaan komt.

Heeft Antoinette de Jong een relatie?

Antoinette de Jong is berucht geheimzinnig. De 28-jarige Friezin toont fans niet vaak een glimp van haar privéleven. En met zo’n schitterende topsporter op onze nationale televisie is het natuurlijk logisch dat we willen weten of we nog een kans hebben bij de bloedmooie schaatsster. Jammer, maar helaas: Antoinette is sinds kort gelukkig getrouwd met oud-wielrenner Coen Rijpma. Vandaar ook dat we haar nu ook wel eens voorbij horen komen met achternaam Rijpma-De Jong. Antoinette weet fans nog wat tevreden te stellen met haar kiekjes in op vakantie, maar echt achter de schermen kunnen we helaas niet meer komen. De relatie met Coen doet de schaatsster echter wel goed. In een interview met Trouw vertelde Antoinette dat haar echtgenoot heeft haar geholpen meer op haarzelf te durven vertrouwen. Ook durft ze iets losser om te gaan met trainingsschema’s, maar natuurlijk niet té los. Die strakke vormen kan ze natuurlijk niet verliezen.

De wereldtitel van Antoinette de Jong

Ook in haar recente sportprestaties is haar relaxte sportregime nog niet terug te vinden. Antoinette de Jong won namelijk zeer recent nog een gouden WK-medaille op de koninginnenafstand. Antoinette had er tranen in haar ogen van. In een interview met Nu.nl zegt ze het volgende: “Dat het vandaag lukt op de dag waar ik zo lang naar heb uitgekeken, zorgde voor een megagrote ontlading. Ik ben ontzettend trots, blij en opgelucht.” Antoinette is niet meer weg te denken uit de internationale topsport. Gelukkig betekent dat voor ons dat we haar gelukkig nog niet hoeven te missen op de nationale televisie. Én het betekent dat de Nederlandse schaatssters voorlopig nog wel even bekendstaan als beeldschone toptalenten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.