Foto: Schaatsster Antoinette de Jong laat haar strakke broekje zakken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Schaatsster Antoinette de Jong heeft een nieuw strak broekje aangeschaft en moet dat even aan al haar volgers laten zien natuurlijk!

Knappe schaatsster Antoinette de Jong laat het beste van zichzelf zien

De ongelooflijk aantrekkelijke schaatsster Antoinette de Jong laat in haar nieuwste foto echt het beste van zichzelf zien. De knappe roodharige heeft namelijk een nieuw broekje aangeschaft en die ziet er zo ontzettend strak uit, dat je een beter zicht hebt op het lichaam van Antoinette dan je ooit in je leven hebt gehad. De verleidelijke dame weet met haar prachtige looks haar volgers ook nog eens flink te verleiden. Die vinden dat natuurlijk niet erg. Al die mooie foto’s kunnen ze prima mee omspringen inmiddels. Een foto van Antoinette de Jong maakt gelijk je dag weer helemaal goed. Daar licht je gewoon van op. Met haar spannende kiekjes weet Antoinette zich wel erg geliefd te maken onder de Nederlandse sport liefhebber.

Lees ook: Foto: Antoinette de Jong neemt enorm risico met kort rokje op winderige plek

Het heerlijke lijf van Antoinette de Jong

Het blijkt maar weer dat schaatsen wonderen met je doet. Dat zie je wel aan het lichaam van Antoinette de Jong. De knappe roodharige heeft namelijk een ongelooflijk goed lichaam. Haar vrouwelijke vormen zijn heerlijk om naar te mogen kijken. Met haar prachtige lijf weet ze ook zeker de aandacht te trekken van duizenden volgers. Nog een geheim wapen van Antoinette is haar verleidelijke lach. Daar smelt je gelijk van als je hem ziet. Met haar prachtige lach en haar verleidelijke lichaam in de aanslag weet Antoinette de meest prachtige foto’s te maken voor haar volgers. Die smullen daar natuurlijk intens van.

Lees ook: Video: Schaatsster Antoinette de Jong schudt wild met haar staart

Antoinette blijft haar prachtige lichaam flink trainen

De aantrekkelijke schaatsster moet natuurlijk wel blijven trainen om haar conditie op peil te houden. Haar lichaam ziet er natuurlijk niet voor niets zo ontzettend goed uit. En waar de meeste schaatssters voornamelijk in de sportschool te vinden zijn, is Antoinette een groot fan van buiten sporten. De knappe schaatsster vindt het namelijk heerlijk om in de open lucht lekker te trainen. En natuurlijk neemt ze haar volgers mee tijdens het sporten. Die krijgen een bijzonder inkijkje te zien in het leven van de knappe dame met de rode haren.

De prachtige foto’s van Antoinette de Jong

Of ze nu aan nu aan het sporten is, een nieuw pakje uitprobeert of een wedstrijd rijdt, de foto’s van Antoinette zien er altijd goed uit. En daarom zijn haar volgers ook altijd zo blij als de roodharige schaatsster weer eens besluit een fijn kiekje te plaatsen op haar social media. Ze zijn er dan als de kippen bij om de nieuwe foto te zien en er een opmerking bij te plaatsen. Dat geeft Antoinette natuurlijk weer de motivatie om dat soort plaatjes te blijven delen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.