Foto: Schaatser Kjeld Nuis begluurt collega Femke Kok tijdens workout

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kjeld Nuis werd eerder al beschuldigd voor vreemdgaan met Femke Kok. Hij heeft haar duidelijk nog niet uit z’n hoofd gezet!

Kjeld Nuis, die nu een relatie heeft met Joy Beune, filmt stiekem Femke Kok tijdens haar workout. Dit terwijl Kjeld Nuis nog niet heel lang geleden werd beschuldigd van vreemdgaan met Femke Kok!

Lees ook: Foto: Kjeld Nuis bedriegt Joy Beune met andere bekende schaatsster

Kjeld Nuis leert niet van zijn fouten

Het is niet de eerste keer dat Kjeld Nuis is vreemdgegaan. Toen hij met Jill Robles had ging hij vreemd met zijn huidige vriendin Joy Beune. Een tijdje terug ging het gerucht dat hij vreemd ging met Femke Kok op niemand minder dan Joy Beune! Het lijkt er dus niet op dat Kjeld Nuis van zijn fouten leert. Dat Kjeld Nuis vreemd is gegaan met Femke Kok is nooit bevestigd, alleen gemeld door verschillende juicekanalen. Kjeld wordt nu wel in de gaten gehouden, zeker als het om Femke Kok gaat. Terwijl de geruchtenmolen nog volop draait begint Kjeld Nuis weer zelf olie op het vuur te gooien met dit filmpje. In de video is te zien is dat hij Femke Kok nadrukkelijk opzoekt. Wanneer Femke Kok verleidelijk door haar knieën heen gaat, zit Kjeld Nuis klaar met de camera. Na alle geruchten tussen de twee collega’s, is dat niet het slimste wat Kjeld Nuis kan doen. Het is afwachten wat Joy Beune van dit filmpje vindt…

Slecht sportief nieuws voor Kjeld Nuis

Eén dag voor de start van de World Kwalificatietoernooi (WCKT) liep de schaatser een liesblessure op. Hierdoor was hij afwezig tijdens de kwalificatie en loopt die waarschijnlijk het toernooi mis. Dit is een ongelofelijke domper voor de Nederlander. Het is nu afwachten of Kjeld Nuis nog aanspraak maakt voor het toernooi. Het enige wat de schaatser nu kan doen is zich focussen op zijn herstel. De vraag is alleen, waar komt die liesblessure vandaan? Zou dit komen door een wild avontuurtje met Femke Kok? Wie zou het weten…
Kjeld Nuis houdt van jonge vrouwen

De inmiddels 32-jarige Kjeld Nuis heeft zijn ogen nog steeds op jonge dames gericht! Zijn vriendin, Joy Beune, is op dit moment 23 jaar. Femke Kok, waar Kjeld Nuis volgens geruchten vreemd mee is gegaan, is heel recent geleden 22 jaar geworden. De schaatser blijft dus lekker in de lage twintigers hangen. Femke Kok vierde haar verjaardag in ieder geval met een heerlijk ijsje.
Reden waarom Kjeld Nuis voor Femke Kok zou kiezen

Wanneer je één blik werpt op het Instagram account van Femke Kok weet je genoeg. Wat een prachtige brunette is ze. Wanneer je als collega’s zijnde elke dag bij elkaar in de buurt rondhangt, is het niet gek dat er op een gegeven moment gevoelens beginnen te komen. Wanneer je naar Femke Kok kijkt snap je Kjeld Nuis helemaal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.