Foto: Schaarsgeklede nieuwslezeres Malou Petter gaat helemaal los op festival

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zeer aantrekkelijke nieuwslezeres Malou Petter weet wel hoe ze zichzelf mooi neer moet zetten op beeld. Kijk maar mee!

Malou Petter gaat helemaal los op festival

De schaars geklede dame was helemaal los aan het gaan op Lowlands. En dat beviel iedereen eigenlijk wel uitstekend. De knappe brunette wist met haar outfit in ieder geval alle blikken haar kant op te krijgen. De prachtige nieuwslezeres moet normaal kleding aan die iets meer zakelijk oogt, maar deze keer wist de knappe dame het voor elkaar te krijgen om in een outfit te lopen die best wel weer veel van haar prachtige liet zien. En zowel de fans van Malou als de knappe verslaggeefster zelf waren daar natuurlijk zeer tevreden over. De prachtige dame met de bruine haren ging namelijk echt helemaal los op Lowlands. En daar kan je nu vanwege haar foto nog even van nagenieten.

Lees ook: Foto: Malou Petter laat volgers meegenieten van privéfoto’s strandvakantie
Malou Petter weet iedereen te betoveren met verleidelijke look

Natuurlijk zijn er BN’ers die er nog veel verleidelijker bijlopen dan Malou. Sterker nog, op Lowlands zijn er een flink aantal dames die net zo verleidelijk, dan wel niet verleidelijker zijn dan de knppe brunette. Maar toch weet Malou makkelijker dan hen allemaal bij elkaar de bezoeker van Lowlands te verleiden. Hoe doet ze dat toch? Een groot deel is natuurlijk haar betoverende uitstraling. Die helpt enorm met het bezweren van alle mannen die op Lowlands rondlopen en thuis naar de leuke foto’s en video’s van het festival kijken. De combinatie van de prachtige outfit van Malou en haar lieve lach, zorgen ervoor dat de aantrekkelijke brunette iedereens aandacht weet te trekken. En dat is natuurlijk erg fijn.
Malou Petter verrast volgers met zeer verleidelijke pakjes

De knappe brunette weet haar volgers altijd te verrassen met zeer verleidelijke pakjes. Die trekt de knappe brunette graag aan om ervoor te zorgen dat mensen haar een beetje op een andere manier gaan zien. Als nieuwslezeres krijg je namelijk niet zo heel veel momenten om jezelf op te werpen als het toppunt van intimiteit. Maar in haar vrije tijd lijkt dat Malou wel erg goed te lukken. De knappe dame kan namelijk iedereen helemaal verblijden met haar zeer bijzondere pakjes. Daarin zijn haar prachtige vormen ook erg goed zichtbaar.

De prachtige rondingen van Malou Petter

Met haar heerlijke lijf weet Malou Petter keer op keer haar volgers te verrassen en te betoveren. Elke foto die de knappe brunette maakt is natuurlijk een feestje om naar te mogen kijken. Wat haar foto’s ook zo mooi maken zijn natuurlijk haar heerlijke rondingen. De prachtige brunette zorgt er met haar fantastische lijf voor dat je nooit iets te vervelen hebt. Je kan namelijk eindeloos turen naar de heerlijke vormen van het van de knappe brunette. En wie zegt daar nou nee tegen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.